My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Thursday, May 21, 2009

hey hey hey... hahahaha... x de kje daa... hurmm.. baby sebenarnya kan.... sesaje je nak post nama anak kedua baby dengan echo.. hahahaha.. kami memang x de kje len.. hahahaha.. nie la antara bende yang x terkeje yang kami lakukan.. hahahhaa...

kali nie.. nama anak pompuan pulak.. hahahahaha... asyik2 pompuan... yang pertama dlu pompuan.. yang nie pon pompuan lagi.. adehh adehh.. hahahahahhaha...

mungkin ade yang lupa kot... baby dengan echo dh ade sorang puteri... nie pulak puteri kedua.. putera x de lagi.. hmmm.. bila la nak tunggu putera punya nama keluar nie.. hehehehe.. tu pi tanye abah dia ekk.. dia lom ready nak bagi nama tok baby laki.. hahahhahaaha...

~ NUR ALINA NATASHA BT AMIRUL QAYYUM FITRI ~

anak pertama bernama NUR ALINA NATASHA... hmmm.. ade shaa.. tasha... alin.. hahaha.. tapi sumer tu x de kena mengena dengan tasha_cayang.. sha89 n sape2 je la kat kc or mana2 room pon... hehehehe.. sebab nama ni tbe2 je terlintas kat kepala kami... nur tuh baby dengan echo pilih... alina from baby... natasha dari echo... hahahaa..

soo.. nak cari nama anak kedua ni.. ade sikit payah jugak laaa.. sebab nak dekat2 ngan nama si kakak ni... hahhahha.... hurmm.. bincang punya bincang.. dapat laa nama ni...

NUR DIANA ZULAIKA BT AMIRUL QAYYUM FITRI

sedap kan?? hehhe.. tengok la sape ibu dengan abah dia.. hahahahaha.. FOR YOUR INFORMATION.... baby dengan echo gelarkan diri Ibu dengan Abah pada anak2 kami nanti.. hahahhaha.. caya lahh.. orang sebok nak daddy,mummy.... papa, mama.... n len2 glamour.. kami kekkal yang lama.. hehehhe..



Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

2 luv me:

sha89 said...

sdp nye nama ank miss~~

mmg sesuai nama tu...x saba nk tggu nama ank lelaki plak...

[suke name ank miss yg first...lembut je bunyi nye hehe]

Baby said...

sedap ekkk..
sha buat ler nama anak sha cepat2...
ehehehhee...

anak laki x de lagi larrr.... tungguh abah dia bagi.. wahahaha)

ske sebab ade nama sha ekk.. wahahhaa..

Post a Comment