My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Friday, May 29, 2009

Balas Blog + Lawak

taik betol dak rumate akue nie... haishh.. ade ke dia dok bongkar rahsia aku kat blog dia... memang bertuah punya olang.. memang ade ase mao tibai ngan batang mop.. wakakkaa.... amponzz... hahaha... ni balas dendam la ni.. wakakkaa..

*permulaan cerita


hahahhahah... ari ni ari rabu.... ade pasar malam.... hurmm. dwet mara belom masok lagi. haishh.. kenapa la lambat sangatt... adehhh.. dah la tengah kering giler ni.... adoiii.. mcm haprak ajeee... kebetulan ade baki dwet RM 5 dlm poket.. n ade la dwet spare dlm kete.. so... aku pon ajak la rumate aku pi makan... tapi dia macam x mo jee.. ade la gak berkali kali aku ajak.. tapi dia x mo.. soo.. oleh sebab kemengantukan elanda.. saje je layan citer macam-macam aznil n kelab pop kat astro...... x mo kasi lelap mata... ngeeee

pas abes citer kelab pop.. aku masok dlm bilik semulaaa.... saja la layan ym aku... pastu si cma ni ajak pegi makan... tapi dah mengantuk... so malas arr aku nak kuar... dia pujuk nye pujuk suh aku kuar..... sekali dia tunjuk mesej si echo ( bf aku yang tersayang)... ooo.. patut la.. dia dh kne tgur... cian diaaa... hehehee... so.. pi la makan.... kami bertiga..aku, cma dgn leha..balik dr mkn kami dok lepak bwh blok leha...sje la dok borak2,gosip2,bahan antra kami...tu biase la tuh...hehehehe...tp kami lepak xlme pon...kejap je..xlme pas tu roomate leha lak turun join kami borak2.. baru aku tau yang romate leha penah kapel dengan laki yang sama aku penah kapel dlu...... oh.. keciknya dunia.. hehehehe.

pastu mle la masing2 gelabah nk balik dah terutama aku dengan leha.. mana tak nye... fon batery kong.. adehhh.. gawat nii.. ..leha sbb die nk caj hp..hp die da mati..aku ni pon sme..hahahah...tu pon sbb bf memasing da col no mereka yg 1 lg..warning la tuh..ngee....da abis gosip2..usik2...aku pon dgn cma jln la nk blik blok kitorg..blok kitorg mmg agak jauh dr blok leha..penat jugak berjalan..isau gak echo maraa.. hahahahaa


ayat2 ni di ambil dr blog cik shima tuh ekk..

*kat rumah

smpai je umah cma dgn baby tros meluru msok bilik..baby lg laa...tros die cri charge hp die..tros die caj hp..tkt kne mara dgn bf die..so kne la on cepat2 hp die..kang ape lak bf die pk..pale otak laki nih lain sikit..kang ade je menda mukan2 depa pk..hahahaha...aku???relaks je..hehehhe...hp aku wlupon kerap restart sendiri tp xde la spe2 yg nk col aku..melain kn fmly aku..so..hp aku senyap je laa...pastu aku dgn bby memasing ngadap la kje memasing...pas tu aku da rs bosan ngadap lptop je..huh..skit mte aku..last2 aku amek nota low aku study n cbe phm kn pe bnda yg die terang kn dlm note tuh..tgh2 aku bce note tbe aku rs busan sbb sunyi sgt..pe lg..aku ckp kt baby suh psang lagu..die pon psang la lagu...adeh..bosan lak aku dga lagu yg sme je..last2 aku ckp kt baby psang dangdut..hehehhe...die ckp xde dlm lappy die..aku ade..tp dlm hp aku laa..so aku psang je laa...hehehe..berdangdut la kami...bilik kami jd klab dangdut lak..

*called

dlm kul 3 lebey baby dpt col dr bf die...aku dok syok lyn lagu..smbil tu aku ngacau dak ni bergyut...bosan kn..smbil aku kco aku bce note..ssh gak aku nk phm low nih..kne aku bce 4-5 kali bru aku phm..adehh....hehheheh...ade la dlm sejam gak roomate aku ni bergayut..pas tu terputus..bf die wt super saver la kot..pas tu die dpt col lg..besa la dr bf die jugak laa...hahhahah....ermm..cume kali kedua die bergayut tuh aku da landing ats katil..mao tdo lorh..tp minah nih xbg lak aku tdo..adess...da die xbg aku tdo..aku pon smbil2 tu aku kco la die tgh merepek2 dgn bf die..hehehhe...

*tragedi!!!

minah ni tgh syok ngumpat sorg mamat kt ym die nih...die pon bebel2 kt bf die..die cite la pe yg die dgn mamat nih pm kt ym tuh..aduhaiii..pnye la lme die cite....aku pon da naik bosan..tbe2 die berenti berckp sal mamat nih..die jerit2 pngil bf die..aku tgk kn je la minah nih..pastu bile die tgk lik hp die..hahahhahahaha...rpe2nye die ckp sorg2..adehhh...super saver tuh da abes..aku pnye la bntai gelak...xleh blah aku rs sbb tgk mke roomate aku nih semangat tol dok ngumpat mamat kt ym die..skali die ckp sorg2..wahahahahahhha.....die bgng dgn aku sbb aku gelak kn die...die pukul2 aku...da la aku tgh terbaring ats katil..die dok sblh aku..aku ckp la kt die.."syian iye ckp soyang2...muyil da elang dah.." smbil tuh aku gelak2 kn die..smpai kul 5 gak la aku bhn die..pas tu bru aku tdo..hahhaha..ko mmg lawak la bie..

p/s : len kali jgn syok ngumpat org taw..berpada2 sket klu nk ngumpat..hahahaah..len kli wt lg ye bie..leh aku post byk2 cite sal roomate kesyangan aku...hahhahhahaha...

to cma: aku bukan sengaja laaaa.. aku sendiri pon x perasan entah bila dia letak... sebab dia kata.. lebih baik dia dengar dari mulut aku dr mulut orang lain... huhuhu..



Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

3 luv me:

sha89 said...

wakakakakak!! [nk gelak gak hehe]

super saver tu rase cm skjp je kn? tgh2 smngt tup2 abs plak..hehe phm2~

Baby said...

uik... uwaaaa..... kne gelak lagi laaaa.. kijam.. kijam kamoo..

entah laaa.. sbb mse tuh dh agak lme gak mirul call... tapi kali ni dia letak tp x perasan.. tu yang polik bebenor ni.. huhuu

mirul said...

bukan letak da. terputus.
ye ke?
ah bantai jek la.
ahaks

Post a Comment