My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Saturday, May 30, 2009

Kenapa Dengan Aku Ni??

Kenapa ekk Aku jadi mcm ni..

huemmm.. saje je kasi gempak ayat pertama tuh.. waakkakakaa.. tadek pape sebenarnya yang terjadi.... cuma pelik dengan diri ini... hurmm.. kali ni nk citer pasal kesah cinta baby jeee.. kesah dulu.. dan sekarang... fullamakk. lain giler bebehh.. wkakakakaka... pe yang lain... hurmm.. nie la nak citer..... tungguuuuuuuuuuu.. wakakakaa..

hurmm.. asenye korang sumer dh tau baby skarang berhubungan dengan mirul a.k.a echo... budak yang 3 thun lagi muda dari baby... berasal dari melaka... budaknye biasa saja..x encem.. x bergaya... orang yang sederhana.. minat mendalam dalam perkara yang melibatkan kereta.. hurmmm.. dia ni liat bebenor nak jatuh ati kat perempuan.. (betol ke?) kebanyakan kawan-kawan dia lebih berusia dari pada dia tu yang buat dia matang kot..(matang pon.. tetap ade keanak2an)... anak sulung yang terdiri 3 adik perempuan.. ini lah dia jejaka kesayangan baby sekarang..... amin..

baby ase baby ni dh lain bebenor sejak kawan ngan dia.. hurmm. x de la kata baby ni bertuko jadi catwomen ke... superhero ke.. atau pon tiba-tiba seayu Siti Nurhaliza, heliza...... x pon tiba-tiba sepopular Nasha Aziz, Lisa Surihani....... hahaha.. sumer pe yang baby nk citer ni x de langsung dengan yang ini.. hahahahha...

mungkin kalau ade yang kenal mirul... dengan ex2 boifie baby yang dulu.. mungkin pelbagai andaian tak berasas akan keluar.. kenapa??? hurmmm.. entah laaa... tapi.. bagi baby pandangan mereka yang x membina... x baby endahkan.. sebab.. bukan mereka kenal siapa mirul ni... mereka x lalui proses perkenalan.. mereka x merasa selama proses percintaan ni... so.. they just said from what they hear.. not from what they see and they know... but.. i dont care..

siyesly laaaa... baby dlu ade gak letak beberapa criteria or guideline untukbaby pilih pasangan berkasih ni.... hehehhee.. tapi entah kenapa... baby ade yang melanggar bnde tu.. mungkin kata orang MANUSIA HANYA MAMPU MERANCANG.... TUHAN YANG MENENTUKAN... so.. baby terima ni semua sebagai ketentuan Tuhan...

huhuh... dulu kan.. penah jugak baby cakap... baby x mo orang yang lebih muda dari baby... lagi2 lagi muda dr adik bwh baby...kenapa? sebabpada fikiran baby... lelaki yang muda ni kurang matang.... dia mengada... terburu-buru... x pikio panjang... huhh... tapi.. tengok la skrg... dapat boifie yang lagi mudo... lg mudo dr adik pulak tuh.. abes kwn2 rapat sumer pelik.. whahaahaha.. tapi.. mirul x de lak mcm ciri2 yang baby ckp tu..

hurm.... tu 1 hal... baby dlu.. x de la memilih rupa.... tapi dapat orang yang tuyussss aje.... kire ngam ngan size badan baby.. hehehhee... ni pulak dapat yang berisi... abg debab... wow.. besh giler.. badan diaa.. yummy... bkn pe.. sedap digeget2... waaaaa. makin menjadi la kje mengeget2.. wakakakakka... amponzzz.

pastu... baby x pernah nak ingat bf- bf baby dahulu mcm sekarang ni... dlu.. jmpe2 biasa jee.... pastu x de pape... yang ni..... jmpee... pastu indu dahhh.. adehhh.. gerammmm.. pstu mintak baju lagi.. hhahhahahaa... best kn?? sape2 yang merasa je akan tau....

1 lagi bende yang bezakan penangan mirul dengan boifie2 yang len..... baby terlalu obses ngan bende yang besor2... or debab2.... or yang sedap dipeluk..... hahahaha.. cthnye.. bantal kwn sebilik miss yang debab tu.. tu akan jadi mangsa kami.... masing2 berebut si bantal debab tu.. bila baby peluk bantal tu..... ase mcm peluk mirul... ciyesss... whahahahaaha..

hurmm.. tu je kot buat masa skrg... ngeeee.. tata...





Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

0 luv me:

Post a Comment