My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Wednesday, May 20, 2009

List Dak2 Kampungchat

Waaa.... cam trend jer citer pasal dak2 kc nie.... nie sumer pengaruh Sha89 n Cumit adikku.... hehehe.. sebab tadi baby ade merayap2.. n menerjah blog mereka.. meowww.. hehehheee.. takpe2.. ni giliran eden pulak nk elaborate pasal kawan-kawan kC... hehehhe..

kita mulakan dengan Bismillah ekk.. woww... cam lain ajew.. hehehehe..

  1. MiRul a.k.a EcHo ~> nie.. lakik baby... cyg dia sgt2.. cyg abg debab @ mucuk @ cyg @ abah.. waaa.. sumer nama panggilan dia kuar suda.. wakakakkaka. amponzzz... dia ni obses ngan kete kelisa diaa.. adehh.. tasuka ngan ikan tue... jlessss... mne x jles.. dia lebihkn ikan tu dari baby... huhuhu.. alhamdulillah.. dia nie ok.. matang in few things.. n ramai yang x tau agaknye dia ni sebenarnya lagi muda dari baby...dia 17 thun, baby lak 20 tahun.. uwaaa.. nk mudaaaaa...
  2. Datuk Kame ~> huhh.. dia ni memang kuat membahan... pantang ade bahan..memang habes... x larat nak melayann... aku dh x tau nk ckp pe.. sure ckp dia sengal n senget.. wakakkakaka....
  3. abg miskin ~> abg miskin.. chatterz lama kc... hehehe.. dia suka ckp dia miskin... dia dh jarang in kc.... kalau in pon jadi perati.... hehehehe..
  4. AEIOU ~> baby panggil dia vokal... dia syg baby... n slalu tean baby chatting... ayt tagline kami... " abg, syg nak roti bakar"... hahahha tu sumer kerana gara2 dj radio desaFM punya kje la.. dok pomot roti bakar di pagi hari... tapi vokal skrg dh jarang in room daaa... bz kje kot.. x pon opis dia kne block.. adehh.. windu sama u.. huhu..
  5. bayview ~> waaa.. ni besh orang nie... hehehehe.. klu nampak dia mesti baby gatal nak suh dia nyanyi industan... mula taip kagu industan.. pastu kne mara klu salah eja.. wakakkakaa.. abg bay ni memang terkenal dengan pantun.. bahan orang pon berpantun.. wow.. dasyat... hehehe.. dengan baby, abg bay slalu pomot aidil dak cumel tu... hehehe..
  6. Skyline ~> huh.. dh lme giler x nmpk nick dia in... hehehe.. wendu seyyy.. dlu2 baby ske main nick isteri skyline... wahahaha.. besh giler.... terus jatuh saham dia nk ngurat.. saje bikin meriah sket kapet tuh.. huhuhuhu..
  7. Ain Damia ~> huhh.. ni pon dh lme x in kc.. bz kje jeww.. lawa, lembut... gegilerw... memang beshh laaaa... i love u sis...
  8. Ain Putri ~> hurmmm.. ni kawan kire rapat ar kat kc.. slalu klu de gath.. mesti plan nak pi sesama... hahahaha.. giler kn kitorang... biasa klu ade gath.. dia x pi.. baby pon malas nk pii....hehehe.. ade gak orang cakap kami ni kembo... tapi x pe la.. nama pon dah nak sama.. hehehe..
  9. Acid ~> hurmm.. dia tuan tanah kedaung Kampungchat.. sombong gilak ar dak ni.. tapi klu dia ade mood nak membahan orang.. memang kejam n sadis... habes sumer log2 dia keluarkan balik.. uwaaa.. hahahhaa... pastu dia ni klu gam orang.. amponn.. x ingt dunia.. dekat 1/2 hari la melekat kat tepi x ley nk chat.... damn kejam u bros.. hahahaha..
  10. Amirah ~> ierah_vampire.... dak NZ ni... huhh.. toksah nk ckp.. dia ni memang ckp lepass.. hahahaha.. x ley nk kata ape la klu dengan dia.. tapi pe yang bestt... dia ni kalau bahan dia mcm ne pon dia x de perasaan.. paling tak pon dia gelak ajeee.. bagus... dun tacing2 ekk dik.. hehehe
  11. Antu_Stokin a.k.a MiKe ~> hurmm.. budak ni bz ajew... study lagi klu x silap.. kalau dia masok n nampak nick baby.. mesti dia dok menjerit2 panggill... hehehe.. saya x pemes.. tapi kawan2 sayang saya.. huhuhuhu.... baby
  12. Azam ~> perghh... budak ni kalau ajak perang.. idop je dia.. bahan no 1... x habes2... tapi syok woo lepak ngan dia... kat luar dia ni ade kegilaan dia sket... sumer dia layan.. senang je masok pala ngan dia.. hehehe.. ade ke ari tuh dia layan lagu dangdut kat karoke mse gath.. wakkaka.. gelek lagi.. wow.. hehhehe.. gempax giler la mse tuh.. hehe
  13. aziman a.k.a DettoL ~> hurmm.. dak ni memang giler kat dettol.. sabun dettol.. hahahahaha... manja seyy dia ni... tapi dia kalah ngan cubitan baby.. wakakkaka.. penah skali geram punya pasal.... baby cubit dia.. dia terus majuk.. sbb dia kata sakit.... hahaha.. hurmm.. dia ni My ex boifie.. hehehhe...
  14. Momoy a.k.a Baby_mirmo ~> satu2 nya kawan amoi baby kat kc... heheheh... dia ni cool.. sporting... baik.. just dia ni bizi sangat kalahkan menteri... hahahha.. dengan dia ni.. baby ske share citer.. besh wooo. hehehe..
  15. Biawak_penang ~> hurmm.. dia ni kalau masok je kje nak mengayat ajeww... habes sumer pmpn dia ayat... hahahaha.. pastu ajak datang penang... hurmm.. nnt de masa nnt kite jumpa yew bewakk.. hehehe...
  16. Bill_mmox ~> syibliiiiiiii..... hahahhahaha... dia nie baby ske pangil dia BIL MOMOK... x pon pangil dia MOMOK ajew.. hahaha.. gara2 x reti nk sebut MMox dia tuh.. soo.. saje gatal tuko jadi MOMOK.. dia ni cool.. pendiam woo... kacak?? ade la gakk.. hehehhe... meoww.. opss.. tergatal pulak.. sowii cyg.. hahaha
  17. BiL Air ~> hahaha.. nie adehh... cam ne nk citer ekk.. kalau kat kc, dia nie memang ske bahan orang pompuan... kadang2 ayat dia x ley nk blah... kalau datang mood dia nak bergado dengan baby mesti dia ckp mcm ni.. " room ni hanya tuk orang yang single, orang yang dah bertunang dok tepi.. x ley nak chat" wakakaa siottt gilerw... kat kc, memang nampak dia gatal... tapi masa keluar ngan dia.. dia ok aje....x gatal pon.. kire baik skit la dr kc tu.. hehehe..baby lak klu nk bahan dia mesti sebut ni.. " bro bil... x kne gari ke ari ni" wkakakaka.. kenapa? bior kami jew tahu ekk..
  18. buaya darat putih ~> gang lama baby dlu... tapi x tau la dia pakai nick ape skrg... dia ni dlu ske ayat pompuan kat kc.. tapi just ske2 nak chat ajew.. x de la oberdose.. hehehehe.. mne la ko bang oii.. miss u..
  19. airbatu a.k.a Ice ~> hurmm.. ni gang lama gak.. tapi dia dh lme giler x on... hehehe.. selalu bahan dia dlu... baby ske panggil dia air batu cair.. dia lak ske cakap dia tegap... hahhaha... pastu dia ske panggil baby dengan nama ni "miss masam masin".. cett.. ampehh... baby lak panggil dia "Ice mucuk macam macin moncet" wakakakka..
  20. Redz_schico ~> fuhhh.. syg dak encem ni.. hahahha.. biasa merepek ngan dia.. siyes.. beshhh.. hehehehe... cakap pasal fashion lar.. n bla3.. hurmm.. tapi dh lme x nmpkd ia on9.. hehehe
  21. chuckie ~> besh woo layan dia.. merepek dan melalut adalah agenda utama kami.. hahahah.. baby sayang dia nii.. sebab dia nie x penah nk sakitkan ati baby kat kc.. hahahaha.. cyg byk2.. hehehe
  22. chymara ~> my lobly sis.. slalu gak gosip ngan kak chy nie.. ase mcm ade akak kandung ajeww.. mcm2 citer... kadang2 dok kenen2kan orang.. hahaha.. kami memang x de kje.. klu nk pandangan tentang sesuatu.. biasa memang ckp ngan kak chy ni.. i lebiu sis.. muuaahhh
  23. fawa ~> dak tomei ni.. dia dh lme x on kc.. x tau la nape.. dia ckp dia x sehat... sakit... tapi entah la... x tau pulak...
  24. cool_running ~> haaa.. ni bro baby yang sporting.. cyg dia ketat2.. heheheh... dia ni cool aje... sesuai ngan nama dia.. hahahaha.. meowww... baby ske kaco bro cool ni.. biasa kalau nampak dia on.. baby nak nyanyi 1 lagi " cool running2, tersepak tunggul kayu... cool guling2, than say i lebiu" hahhahaa.. sah x de kje kn.. hahaha.. baby ske ajak dia kawen.. sebab kelakar klu dengar jawapan dia.. "alamak tbe2 ase nk beyak lak.." hahahhaa..
  25. Dyra ~> akak ipor den... kenapa akak ipor? sebab dia kapel ngan bros den.. wakkakaka.. umo sebaya ngan baby.. 20 thun ni.. pakar account dia ni... dia ni kuat bahan orang jugak.. hehehee.. tapi klu dia kne lebih2.. mesti tbe2 hero datang.. waahh dh mcm citer superhero kat tv ajeww.. hahahaha...ops.. nama dia Nur Shahzlin Rifdira.. fuhh.. susah nk ingt..
  26. Dodol ~> hahahhaa.. nie kuat gilerw membahan orang.. tapi besh weii lepak ngan dia.. hahahah.. baby panggil dia dodol kambeng.. sebab dia ni kalau petang ske main bola.. pastu balik blh dok lepak n on9 lagi.. mne x kne kambing.. wakkakaka.. tapi skrg ni dia dh jarang on9... kalau x silap baby... dia sakit... n kne buat rawatan intensif.. tapi dia ni liat makan ubat mcm baby gak.. hehehe.. memang ske sgt bebel kat dia.. mne ko abg dol oii.. windu nk panggil ko kambeng.. adehh..
  27. King_danny ~> abg soprano.. ske pasan dia ni dari itali... hahahaa... hurmm.. abg danny nie byk citer... biasa citer pasal makan.. n jenjalan.. fuhh.. benda yang susah baby nk buat.. sapa larat nak makan buffet kat hotel tetiba.. uwaaa... jles2.. huhuhu..
  28. Wafer ~> dia ni memang byk nick... tapi biasa cam kaler dia jew.. kuning itam.. hahahha.. baby klu jmpe dia.. sah panggil dia daus @ Fir senget.. hahahaha.. dia ske bahan orang.. pantang dapat peluang... klu kat luar lak.. dia ni pendiam.. kenapa? entah laaa.. hahaha.. klu kat ym lak.. status dia x ley blah.. jiwang berkarat seyyy.. adoii.. hehe
  29. Dboyz ~> hurmm.. ni kuat bahan orang and kuat gelakkan orang... baby panggil dia pak Ngah..sebab baby pasan yang baby ni macam anak buah dia.. wakkakakaa.. tapi kne cop Mama balik dr dia.. adoiii.. hahahaha..dia ni kalau chat.. mulut n gelak dia x ley nk tolak tepi.. sure dengarr.. hahahahhaa... dia ni giler graphic... hehehehe.. dia ni ade room sndri. www.kampungchat.tk
  30. Pai a.k.a Kopiko ~> dk kecik nie.. baby ske buli... sebab dia ni PMR thun ni.. kaki on9.. baby slalu ugut nak banned nick dia kalau dia selalu on9 x ingt nk study.. hahahahhaa... dia ni ok lar.. baik.. comeyl... tapi bab gelakkan orang.. no 1..
  31. Zaty ezora ~> ex gepren [K]... huh dak ni.. obses seyy dengan laki.. hahaha.. keje dia kat dalam kc tuh bergado n merajuk (tyme ngan K dlu laaa..) hahahahaha.. skrg ni dia dh jarang on9 daaa.. lagi pon dia SPM thun ni..
  32. Marcos ~> my broo.. dlu dia ske pakai nick Hero dengan marcos..... heheheheh... kitorang ske bayangkan yang kitorang naik cruise bersama2.. bedua.. n buat mcm dalam citer titanic.. rmantico di amour.. wakakakaka... meowww.. skarang dh kawen da abg nie.. huh.. kawen x ajak.. geraaaam.. hahahaha
  33. Teratai a.k.a Farisya ~> kak tatai.... meow meow.. hehehe.. kak tatai ni mcm manja.... tapi sekarang macam dh bz... kak tatai ni suka nyanyi tauu.. hehehehhee... kalau kat kc.. skrg ni asyik away aje.. parking nick.. huhh..
  34. misZ Fatin ~> huhuhuh.. dlu ske usik dia ngan [N]... hahaha... x sangka dia ni melekat ngan baby.. hahahahah... skrg ni dh bz kot.. dah jarang nampak dia on9....
  35. Chumit ~> hurmm.. nama betul dak ni Feroz.. hehehehe.. ntah mne datang nama chumit tu ntah.. hahahhaa.. hurmmm.. dia ni memang mereng sket.. ske klon tagline Mirul (reVolution).. hahahhaa.. pastu dia ni ske bahan orang.. memang degil dia nii... nakal sgt...
  36. Sha89 ~> huhh.. dia kalau masok... fuhh banyak gilerw peminatt... paling banyak kne gosip bersama... shaz la.. royz... K la.. hahahaha.. naseb la.. besh lepak ngan sha.. sebab baby ske gelakk.. dia ni kuat bahan orang n kadang berlawak.. hahahaaa.. ayt dia bersahaja jew.. besh2...ehehehhee
  37. Firstwave ~> abe sabah ni.. hahaha.. kalau masok je.. mesti dia cakap mcm ni.. " eh..miss cute pon ade" hahahaa.. x ley blah kan.. hehehe..tapi tu la dia.. kat sumer2 yang dia kenal laaaa... pastu dia ni rajin nak bg bunga.. hahaha.. baik kn?? tapi dia ni x on9 lelama... bz kot..
  38. Funkylee ~> ni dak manja.. hehehe.. sebab dia manja dengan baby kat kc.. ske bersayang2... huhuhu.. i memang syg u la funky... syg as fwen k... dia ni kuat bahan gak.. hahahhaa.. tapi dia dh jarang on9 da.. pemain bola wakin pe ntah lupa.. tapi asyik injured ajew.. stop la bola tuh dik oii.. cian tengokk....
  39. Harakiri ~> hahaha.. dia ni ske gelak.. tapi lme giler dia x on... klu dia on.. nn de la yang pakai nick mengajuk nama dia.. mula muncul nick harakanan, hara depan, wakakkaa.. memang lawakkk..
  40. [K] ~> artis kc.. sebab dia ni memang giler nyanyi.. sore sedap gak ler... obses ngan adam n KRU... hahahaha.. sumer bnde pasal adam n kru memang dia ikut.. wakakkaka.. lagu klu karaoke.. slalu lagu adam n KRU la.. hahahaha... besh lepak ngan dia ni.. hehehehe... tapi K ni kuat gak jiwangnyeee.. mesti gelak klu dia dh kuarkan ayat2 dia tu.. hahaha
  41. Hemo-hemo ~> ni pon ex bf aku... hehehhe... hurmm.. pe ekk nk citer pasal dia?? entah x la.. x tau nk cite ape....
  42. [N] ~> pakwe si aini syazwani..... kenkadang panggil dia atok pooh.. hahahhaa.. dia ni kedekot pics dia.. hahaha.. dia kalau kuar.. jgn la bg dia jmpe ngan db.. kang budak berdua ni gelak x habes.. korang yang sakit gusi + gigi sebab ikut dorang ketawa.. huhuhh... mne x nyee.. gelak bersambung2.. sorang gelak.. kang yang sorang lagi gelak.. adehh.. tapi N memang kuat gelak..
  43. iwanqais ~> my sweet bro... dh lme x nmpk dia on9.. dia ni bz ajeeee.. amik no fon tp x call or msg.. adehh.. kata nk jmpe tp x jmpe2.. keli je dia jmpe.. uwaaa.. jles2.. hahahaha...
  44. Jaja & Nawal ~> dia ni antu kuiz... mse kuiz tuh.. baby slalu halau dia keluar.. hahaha.. mne x nye.. x sempat orang nak pikir.. dia dh jawab.. siap konker lak tuh.. ampehh.. syuhhh syuhh hahahha
  45. Jin United ~> haaaa... " jin..... my scandal" wakakkaka.. ni la tagline kitorang.. hahahahaha.. dia ni ske main tuko2 nick.. pastu saje sakat orang.. adehh.. nak kne lepok dia.. pok pok pok.. wakakakka.. tapi dak ni dh ilang.. pi mne x tau.. dh lme x nmpk.. smbung study kot.. heheh
  46. kakiro ~> edy.. wow... ni ler nama yang dia suh panggil.. tapi sah slalu lupa nama dia.. memang terbiasa panggil nick dia laaa.. ahhahaha.. missss him.. dia ni rajin gak kol tnye khabar n bual2... hehehehe...
  47. kentang ~> hahaha.. ni la mangsa pada kasanova2 n boyer2 darat kat kc tuh... sebab nama dia mesti naik.. wakkakaka.. penjaga boyer kat taman boyer ni... hahahaha.. dia selalu plan nk jmpe.. tapi slalu x jadi.. hahahahaha...
  48. tasha_cyunk ~> minik si beshkal.. hahaha.. cantik budaknye... cool.. n gegiler.. cara chat dia ni len dr yang orang len watt.. comeil ajeww.. hehehe... tapi dia dh lme x in kc.. x tau knp.. tu nnt pi sergah beskal ekkk.. hehehehe
  49. nezzack & nurlaila a.k.a iema ~> hottest couple kat kc... darling dear.. wow... dorang memang romantik habes laaaa.. jles i... wakakakakakaa...
  50. nice ~> abe lalink baby.. hahahaha... ske buat drama ngan dia kat kc... hahahaha.. best klu nk citer2 ngan dia.. sbb dia happening n faham baby.. 1 lagi.. baby percaya dia.. sebab dia baik.. sesuai dengan nama dia.. nice.. hehehe
  51. no air ~> huhuhu.. kak nad.. dia ni dlu ceria.. n ske membahan.. tapi sekarang mcm dh emo sikit.. masok pon dh x byk chat mcm dlu.... masok pon cari sis wina 1979 pastu x de kat kapet daaa.. kenapa ekk??? dunno..
  52. aini_syazwani ~> akak pooh... hehehe.. cute dia ni.. kapel ngan [N]... huhuhu.. dia ni ske nyanyi wpon x penah dengar sore dia.. hehehehehe.. hurmmm... dia ni kalau majuk ske panjat pokok... huhh.. pe yg ade kat pokok ekk.. ade madu kot.. pooh kn ske madu.. hahahaha
  53. atie_kl ~> pecinta pelangi n bulan.. hahahaha.. jiwang seyyy.. dia ni kenkadang ayu.. kenkadang ganasz.. hahaha.. ske gelak n bahan orang kat kc.. hahahaha.. teman bahan dia sejati ialah beskal_idaman.. hahahahaha.. banyak peminat woo.. jgn men2..
  54. sezer ~> my dearest brother.. abg yang paling baby syg... dia ni dh lme x in kc.. just lepak kat ym ajee.. hehehehe.. abg sezer ni dok london.. jauh kn?? n memang liat nak dengar dia ckp dia nak balik malaysia... adehh.. i love u bro.. always n alwayz.. miss u dearr... wow.. hehe... jgn jles ye cyg... wakakaka
  55. Shazrul ~> huhuh.. my unkel... hahahaha.. dia kuat gilerw bahan orang..gelak dia.. huakahkahkahkah... besor kan gelak dia.. wakakka.. hurmm. dia ni degil... kuat majuk.. hahahaha.. amponzzz.. tapi baby syg dia... kenapa? sebab dia baikk.. happening n there for me... tapi dia x ley nk banding ngan sezer.. hahahaha..
  56. isha ~> hurmm.. dia ni manja... ske gelak2.... blog dia pon bestt.. hehehehe.. ske baca.. meoww..
  57. beskal_idaman ~> my lakik no 4.. wakakakkaa... sesaja gelar bnde tuh... ade la citer disebaliknyee.. haahahahaa.. dia ni kuat bahankan orang... gelakkan orang.. n tukang riuh kc sama mcm atie.. hehehehe..
  58. ves ~> dia ni memang ske sakat baby... ade je bende dia nk bahan... pas bahan tuh dia kata nk away... banyak cantik.... mesti kena balas kn.. hahahaha... tu yang melalut n melarut smpai merepek ntah hape hape.. hahahaha... wek2.
  59. wanchai ~> adik den.. hehehe.. dia ni manje.. tapi byk masalah dak ni.. huhuhuhu.. baby gelar dia anak dboyz... hahaha.. x de kje kn.. tapi tu lar dia.. degil + keras kepala budak ni.. tapi baby tetap syg...hehehehe
  60. Wina 1979 ~> my sis... kalau kat kc.. selalu carik dia.. heheheh.. berborak ngan dia... hehehe.. beshh borak ngan dia... hehehehe... mcm2 citer kuar.. sis wina skrg rapat ngan pakcik chipsmore.. hahahhaa.. sape? ade larrr..
hurmm.. ckup la tuh dlu.. byk sgt lor.. dh x de idea nk tulis pe dahh.. hehehe.. yang x de dalam ni... nnt baby update len ekk... hehehehe




Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

5 luv me:

sha89 said...

wahhh...nsib baik miss tulis nme sha...klau x..nk kna repot kat mirul..suh ketuk2 tgn miss..heheh~~
hrp miss n mirul happy slalu~:)

Baby said...

ehehhe... ade...
ingat nama sha.. tuh yang tuliss... tapi asenye ramai lagi yang x de dalam ni.. huhuhu..
repot kat mirul? dia pon x dpt nk nolong.. hehehe

hemo said...

xtau nak citer ape? ape kes la.. pasal xbf sendiri pon xtau nak tulis pe... kecik ati looo...

! - $ # @ said...

hahhaa miss cute. manje ker ishaa ni..waah num 56 tuh. bawah shaz plak.. nasebb si shaaa 89 x ngamokk ahhaha..

Kampung Chat said...

Assalamoalikum and hello to all Kampung Chat

Post a Comment