My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Saturday, May 30, 2009

Kenapa ekk Aku jadi mcm ni..

huemmm.. saje je kasi gempak ayat pertama tuh.. waakkakakaa.. tadek pape sebenarnya yang terjadi.... cuma pelik dengan diri ini... hurmm.. kali ni nk citer pasal kesah cinta baby jeee.. kesah dulu.. dan sekarang... fullamakk. lain giler bebehh.. wkakakakaka... pe yang lain... hurmm.. nie la nak citer..... tungguuuuuuuuuuu.. wakakakaa..

hurmm.. asenye korang sumer dh tau baby skarang berhubungan dengan mirul a.k.a echo... budak yang 3 thun lagi muda dari baby... berasal dari melaka... budaknye biasa saja..x encem.. x bergaya... orang yang sederhana.. minat mendalam dalam perkara yang melibatkan kereta.. hurmmm.. dia ni liat bebenor nak jatuh ati kat perempuan.. (betol ke?) kebanyakan kawan-kawan dia lebih berusia dari pada dia tu yang buat dia matang kot..(matang pon.. tetap ade keanak2an)... anak sulung yang terdiri 3 adik perempuan.. ini lah dia jejaka kesayangan baby sekarang..... amin..

baby ase baby ni dh lain bebenor sejak kawan ngan dia.. hurmm. x de la kata baby ni bertuko jadi catwomen ke... superhero ke.. atau pon tiba-tiba seayu Siti Nurhaliza, heliza...... x pon tiba-tiba sepopular Nasha Aziz, Lisa Surihani....... hahaha.. sumer pe yang baby nk citer ni x de langsung dengan yang ini.. hahahahha...

mungkin kalau ade yang kenal mirul... dengan ex2 boifie baby yang dulu.. mungkin pelbagai andaian tak berasas akan keluar.. kenapa??? hurmmm.. entah laaa... tapi.. bagi baby pandangan mereka yang x membina... x baby endahkan.. sebab.. bukan mereka kenal siapa mirul ni... mereka x lalui proses perkenalan.. mereka x merasa selama proses percintaan ni... so.. they just said from what they hear.. not from what they see and they know... but.. i dont care..

siyesly laaaa... baby dlu ade gak letak beberapa criteria or guideline untukbaby pilih pasangan berkasih ni.... hehehhee.. tapi entah kenapa... baby ade yang melanggar bnde tu.. mungkin kata orang MANUSIA HANYA MAMPU MERANCANG.... TUHAN YANG MENENTUKAN... so.. baby terima ni semua sebagai ketentuan Tuhan...

huhuh... dulu kan.. penah jugak baby cakap... baby x mo orang yang lebih muda dari baby... lagi2 lagi muda dr adik bwh baby...kenapa? sebabpada fikiran baby... lelaki yang muda ni kurang matang.... dia mengada... terburu-buru... x pikio panjang... huhh... tapi.. tengok la skrg... dapat boifie yang lagi mudo... lg mudo dr adik pulak tuh.. abes kwn2 rapat sumer pelik.. whahaahaha.. tapi.. mirul x de lak mcm ciri2 yang baby ckp tu..

hurm.... tu 1 hal... baby dlu.. x de la memilih rupa.... tapi dapat orang yang tuyussss aje.... kire ngam ngan size badan baby.. hehehhee... ni pulak dapat yang berisi... abg debab... wow.. besh giler.. badan diaa.. yummy... bkn pe.. sedap digeget2... waaaaa. makin menjadi la kje mengeget2.. wakakakakka... amponzzz.

pastu... baby x pernah nak ingat bf- bf baby dahulu mcm sekarang ni... dlu.. jmpe2 biasa jee.... pastu x de pape... yang ni..... jmpee... pastu indu dahhh.. adehhh.. gerammmm.. pstu mintak baju lagi.. hhahhahahaa... best kn?? sape2 yang merasa je akan tau....

1 lagi bende yang bezakan penangan mirul dengan boifie2 yang len..... baby terlalu obses ngan bende yang besor2... or debab2.... or yang sedap dipeluk..... hahahaha.. cthnye.. bantal kwn sebilik miss yang debab tu.. tu akan jadi mangsa kami.... masing2 berebut si bantal debab tu.. bila baby peluk bantal tu..... ase mcm peluk mirul... ciyesss... whahahahaaha..

hurmm.. tu je kot buat masa skrg... ngeeee.. tata...





Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih



nie award from cik aisumie @ sue.... mantan kolej baby... n kire adik angkat kwn baby.. hehehehe... thanx sue for the awards..... meoww. meowww... nnt de award lg bg lg ekk.. ekekeekeke... peace... no warr.. dun mara2.. wakakkaa



Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

Friday, May 29, 2009

taik betol dak rumate akue nie... haishh.. ade ke dia dok bongkar rahsia aku kat blog dia... memang bertuah punya olang.. memang ade ase mao tibai ngan batang mop.. wakakkaa.... amponzz... hahaha... ni balas dendam la ni.. wakakkaa..

*permulaan cerita


hahahhahah... ari ni ari rabu.... ade pasar malam.... hurmm. dwet mara belom masok lagi. haishh.. kenapa la lambat sangatt... adehhh.. dah la tengah kering giler ni.... adoiii.. mcm haprak ajeee... kebetulan ade baki dwet RM 5 dlm poket.. n ade la dwet spare dlm kete.. so... aku pon ajak la rumate aku pi makan... tapi dia macam x mo jee.. ade la gak berkali kali aku ajak.. tapi dia x mo.. soo.. oleh sebab kemengantukan elanda.. saje je layan citer macam-macam aznil n kelab pop kat astro...... x mo kasi lelap mata... ngeeee

pas abes citer kelab pop.. aku masok dlm bilik semulaaa.... saja la layan ym aku... pastu si cma ni ajak pegi makan... tapi dah mengantuk... so malas arr aku nak kuar... dia pujuk nye pujuk suh aku kuar..... sekali dia tunjuk mesej si echo ( bf aku yang tersayang)... ooo.. patut la.. dia dh kne tgur... cian diaaa... hehehee... so.. pi la makan.... kami bertiga..aku, cma dgn leha..balik dr mkn kami dok lepak bwh blok leha...sje la dok borak2,gosip2,bahan antra kami...tu biase la tuh...hehehehe...tp kami lepak xlme pon...kejap je..xlme pas tu roomate leha lak turun join kami borak2.. baru aku tau yang romate leha penah kapel dengan laki yang sama aku penah kapel dlu...... oh.. keciknya dunia.. hehehehe.

pastu mle la masing2 gelabah nk balik dah terutama aku dengan leha.. mana tak nye... fon batery kong.. adehhh.. gawat nii.. ..leha sbb die nk caj hp..hp die da mati..aku ni pon sme..hahahah...tu pon sbb bf memasing da col no mereka yg 1 lg..warning la tuh..ngee....da abis gosip2..usik2...aku pon dgn cma jln la nk blik blok kitorg..blok kitorg mmg agak jauh dr blok leha..penat jugak berjalan..isau gak echo maraa.. hahahahaa


ayat2 ni di ambil dr blog cik shima tuh ekk..

*kat rumah

smpai je umah cma dgn baby tros meluru msok bilik..baby lg laa...tros die cri charge hp die..tros die caj hp..tkt kne mara dgn bf die..so kne la on cepat2 hp die..kang ape lak bf die pk..pale otak laki nih lain sikit..kang ade je menda mukan2 depa pk..hahahaha...aku???relaks je..hehehhe...hp aku wlupon kerap restart sendiri tp xde la spe2 yg nk col aku..melain kn fmly aku..so..hp aku senyap je laa...pastu aku dgn bby memasing ngadap la kje memasing...pas tu aku da rs bosan ngadap lptop je..huh..skit mte aku..last2 aku amek nota low aku study n cbe phm kn pe bnda yg die terang kn dlm note tuh..tgh2 aku bce note tbe aku rs busan sbb sunyi sgt..pe lg..aku ckp kt baby suh psang lagu..die pon psang la lagu...adeh..bosan lak aku dga lagu yg sme je..last2 aku ckp kt baby psang dangdut..hehehhe...die ckp xde dlm lappy die..aku ade..tp dlm hp aku laa..so aku psang je laa...hehehe..berdangdut la kami...bilik kami jd klab dangdut lak..

*called

dlm kul 3 lebey baby dpt col dr bf die...aku dok syok lyn lagu..smbil tu aku ngacau dak ni bergyut...bosan kn..smbil aku kco aku bce note..ssh gak aku nk phm low nih..kne aku bce 4-5 kali bru aku phm..adehh....hehheheh...ade la dlm sejam gak roomate aku ni bergayut..pas tu terputus..bf die wt super saver la kot..pas tu die dpt col lg..besa la dr bf die jugak laa...hahhahah....ermm..cume kali kedua die bergayut tuh aku da landing ats katil..mao tdo lorh..tp minah nih xbg lak aku tdo..adess...da die xbg aku tdo..aku pon smbil2 tu aku kco la die tgh merepek2 dgn bf die..hehehhe...

*tragedi!!!

minah ni tgh syok ngumpat sorg mamat kt ym die nih...die pon bebel2 kt bf die..die cite la pe yg die dgn mamat nih pm kt ym tuh..aduhaiii..pnye la lme die cite....aku pon da naik bosan..tbe2 die berenti berckp sal mamat nih..die jerit2 pngil bf die..aku tgk kn je la minah nih..pastu bile die tgk lik hp die..hahahhahahaha...rpe2nye die ckp sorg2..adehhh...super saver tuh da abes..aku pnye la bntai gelak...xleh blah aku rs sbb tgk mke roomate aku nih semangat tol dok ngumpat mamat kt ym die..skali die ckp sorg2..wahahahahahhha.....die bgng dgn aku sbb aku gelak kn die...die pukul2 aku...da la aku tgh terbaring ats katil..die dok sblh aku..aku ckp la kt die.."syian iye ckp soyang2...muyil da elang dah.." smbil tuh aku gelak2 kn die..smpai kul 5 gak la aku bhn die..pas tu bru aku tdo..hahhaha..ko mmg lawak la bie..

p/s : len kali jgn syok ngumpat org taw..berpada2 sket klu nk ngumpat..hahahaah..len kli wt lg ye bie..leh aku post byk2 cite sal roomate kesyangan aku...hahhahhahaha...

to cma: aku bukan sengaja laaaa.. aku sendiri pon x perasan entah bila dia letak... sebab dia kata.. lebih baik dia dengar dari mulut aku dr mulut orang lain... huhuhu..



Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

Thursday, May 28, 2009

Kahwin....

Kahwen... Nikah.... bende yang sama aje kan... hehehe.. kenapa orang lebih suka sebut kahwen dari nikah??? tu miss pon x tau mcm mana nak cakap.. sebab corak manusia berfikir x sama.. bahkan miss sndri pon ske sebut kahwin dari nikah...

pada fahaman kite.. nikah sama dengan kahwin.. tapi kenapa ade yang cakap nikah dan kahwin x sama.. biasa dikalangan muda akan membuat satu ideologi baru mengenai nikah dan kahwin... nak tau ape??? KAHWIN DULU NIKAH KEMUDIAN..... haaa.. betol ke? macam pelik aje... tapi itulah diaa.. hurmm.. kalau dipikirkan secara otak kuning... memang macam-macam yang akan kita fikirkan.. betol x? hahahaha.. betol.. percayalahh.. hehehe.. ngeee..

sebenarnya bukan itu yang miss mahu ungkapkan dalam post kali ni... tapi... sebenarnya nak citer pasal kahwin @ nikah kawan baby tak lama lagi... tapi nak citer pasal kahwin ni... bende yang mengarut kat atas tuh x de kena mengena dengan topik sebenar miss kali ni...

Faktor2 kenapa orang suka pergi Majlis Perkahwinan :

  • tempat berkumpul

hurmm.. kenapa? sebenarnya tarikh yang dipilih tuh x de la pelik atau janggal sangat.. sebab?? musim cuti sekolah.. biasa laa.. orang akan pilih masa musim cuti sekolah... sebab ape?? sebab... senang family tuh nak berkumpul.. biasa kalau time bukan cuti.... susah nak berkumpul... dengan anak2 sekolah la.. mak ayah bekerja lahh... macam2 halangan...

kenkadang majlis perkahwinan ni jugak perkumpulan 2 keluarga besar... 1 keluarga dari sebelah ayah... 1 lagi disebelah mak... kadang2 tuh muncul dan wujud sedara2 baru.... sama ada yang baru lahir atau yang baru kenal... ye la.. x pernah berjumpa... mungkin dari majlis2 sepeerti ini dapat mengumpulkan mereka semula..

  • boleh bergaya sakan

dan sebagai perempuan..... haaa.... time musim2 kawen ni la time tuk bergaya sakan selain dari hari raya adilfitri ( Hari Raya Puasa).. betol x??? cuba tengok majlis-majlis perkahwinan... kebiasaannya kaum hawa ni akan melaram sakan.... dengan baju baru lip lap berlabuci.... selendang menyerlah.... lipstik merah menyala... gelang tangan baru.... rantai baru.. beg tangan baru...hahaha.. tu contoh aje.... tapi tu laj dia perempuan... miss pon tergolong dalam golongan yang mcm tuh jugak...tapi x de la melampau2.. karang tertukar pengantin pulak.. yang penting nampak cantik.. nampak kemas.. dan selesa..

hurm... tuk majlis perkahwinan kawin miss yang akan berlangsung minggu depan 6 jun nanti... miss memang x sempat nak balik rumah nak amik baju yang agak2 sesuai tuk majlis keramaian... majlis kahwin... tapi tu x bermakna baju kurung yang agak cantik tuh x de ye... hurmm.. ni pon x tau nak pakai ape... adehh.. sedihnyaa.. bju pon susah nk pilih.. huhuhu... tu belum dengan cara mekap tuk hari bersejarah tu nanti... belum fesyen rambut... sebab agak2 x pakai tudung kot.. wakkakaa.. giler jaat aku ni... ngeeehehehe.. pastu dengan aksesori yang sesuai tuk majlis tuh.

  • makanan sodapppp

selain itu... hurmm.. miss ske pegi majlis kahwin sebab makanan dia.. special bebb.... tengok jugak tuan rumah tuh macam mana... ade yang buat nasi minyak... ade yang buat nasi beriyani.... fuhhh.. sedap tuh... bukan selalu nak makan nasi minyak dan nasi beriyani kawah ni... specialllll... baik punyaaa.. hahahaa

  • suasana perkahwinan

suasana majis perkahwinan pulak... adehh.. best.. kecohhh... bersama2.. gotong royong... wapon amik katering... tapi orang akan bergotong royong jugakk.. x caya?? blh tgkkk..






Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

Wednesday, May 27, 2009

10sen...

GiLer Tension Sekarang ni.... hurmm agak2 la kan... kalau apply tanjung rambutan sure dorang terima kn??? hurmmm.. tapi miss x gilerw keyy.. just giler2 tuh adeee... tapi siyesly... otak n kepala memang tengah tension giler2 babeng punya.. mcm pe jewww.... adoiiiihaiii.. sape la yang paham penderitaan ini.... miss dh x sanggup.. uwaaaaaaaaa...

.:: Asignment ::.

korang tau x... ni la sem paling giler pernah miss lalui.... giler banyak dapat asignment... dateline pon nak dekat... nie la kot agaknye kalau orang kerja asyik moody2 asyik tension2.. adehhh.. macam ape je kan... miss ase la kan.. pala otak nie macam nak pecah ajeee.. ye la dok pikio asignment.. n asignment.. n asignment... kalau 1 asignment macam buat soploh asignment tau... mana taknyeeeee nak ke sana.. nak ke sini... huhh.. macam2... dengan letter la.. dengan cd la.. dengan survey.. dengan recording.. dengan pergi site... dengan pi usha2 barang2 dorang....

..:: Duit ::..

perghh.. bulan ni bajet sumer larii..... x tau mana hilang.. tapi laju je macam air.... nak kata boros.. x de buat ape pon bulan ni... nak kata beli barang.... hhurmmm.. x de barang pon yang nampak... tapi tu lah dia... laju je ilang... hurmmmm... naseb baik hari tuh rembat kete papa.... weii.. rembat pon dengan reason and niat yang baik ok..... rembat sebab nak pergi site untuk buat asignment... bukan nak buat lenjan n nak buat pasal... bukan juga sebab nak berlagak.... naseb baik gak papa kasi... klu x... aduhai... lagi teruk miss....

..:: Site To Visited ::..

site dia pulak xmo lak jauh.... hahhahahahaha... ke Nilai or Pajam or Mantin tuh x pe lagi.... ni Sampai ke Damansara.... ke Kuala Lumpur... perghh... hancusss.. dengan x tau jalan... macam mana tuh.. adeh laaaa.. tasuka.. tak sukaaaa.. uwaaa... dah la kne drive sendiri... x de driver... lelong.. lelong.. sape nak jadi driver akuu??? comfem x de orang mao... wakakkakakaa.. dah tau daaa..... x yah cakap pon miss dah tau... hahahahahhaha..

..:: Sakit ::..

ni pon satu hal... pe ke harem jadahnye pas satu.. satu sakit datang... adehhh.. busuk ati tol la virus2 sakit ni.... hari tuh demam... kenapa demam?? miss pon tataw... dah elok demam... datang pulak migrain.. adehh.. hope x kene gastrik pulak time2 gini... masa tuh emas... masa tuh penting... masa tuh nyawa...... TAK BOLEH DOK SPITAL.... uwaaaa..... tension gilerrr... dapat lak miss bukan jenis suka ke klinik... bkn jenis suka makan ubat.... lagi macam harem jadinyaaa.... cepat la baik..... dah x larat ni.... papa lak asyik suh balik ajeee... balik.. balik.. uwaaa.... kalau balik pon bukan nak pi klinik.. hahahhaa.. nnt buat kje len jee.. ahaksz.

..:: Tido ::..

waaaa.. miss sekarang semakin kuat tidooo... awal pulak tu mata mintak tido.. hu hu hu hu... pukul 9 lebih.. pkol 10.. sure menguap x benti2... kalau pikir2 balik.... cam kelakar pulak.. hahahhahahaa... tapi miss x ley tido awal la.. kang mula la bangun pagi2 buta.... adehh.. tu lagi x beshhh.. ye la .. kelas pagi.... bangun terawal pagi...... haihh.. camne lar tuh.... compom den tatau.. wakakakkakaka.. bukan bangun tuh ley terus nak tido.. ade la yang menung sana.. menung sini.. menonggeng sana sini.. hua hua hua.. siyes.. memang teruk sikit tebiat tido miss ni.. wakakakka... hanya yang pernah tido sebilik ajew yang tauu.. wakakakkaa...

..:: Yahoo Mesenger ::..

yahoo mesenger ni pon 1 hal... time miss free.. lapang.. x de kje.. tengah lepak2.. x de sorang pon kaco.. time bizi giler... x sempat nak layan... tu la ramai yang kaco.. cam haremmm jew korang kan... adehhh.. hurmmmm... tu ok lagi la kalau faham keadaan pelajar macam miss ni.... cuba kalau yang x paham..... tu memang susah... taip je paham... tapi... bila x balas... dia buzz buzz.. bila lambat sikit buzz buzz.. weii.. mcam sial la buat mcm tuu.. buzz buzz. semata nak kne layan ko sorang.. ko ingat ko sape haaaaaa!!!!.... bukan x bgtau yang kite bz... sebok je cari masalah... dan disitulah bermula kemakian.. dan kemencarutan.. wakakkakaka... dasat arrr... giler garang miss ni kn... mne tak garangnye.. korang buzz salah tempat... buzz sesaja.. kacau kosentrasi... dan paling buat miss bengang.. korang kadang2 stuck kan computer ni....

hurrmmmm.. ok laaaaa.. malas nak panjang2... hope sgt2 dapat pi holiday cepat2.. dah x sanggup dah nie... dah nak nangis daaaa... uwaaaa.. tuhan aje yang tahu macam mana sedihnya hati ini... nak pi holiday.. nak lepas tensionnn.. Genting... dats is one at my mind... x dapat pi genting.. Port Dickson pon ok la.... ehehehe..



Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih



wow... blueberry cheese cake.... hehehehe.. sedap kan?? tapi sowii.. miss x makan blueberry n stoberi... kenapa? entah la.. x reti nak makan.... so, x makan laaa.. betol x kawan2... meoww.

ecelli tuh besday cake SITI SOLEHA BINTI AWANG.... Dak kolej miss... ngeee... kawan celoteh n kire rapat gak ler ngan miss n rumate miss si shima tuh... hurmm.. miss x tau pon ari ni besday dia... mse tuh baru balik dari library.. pala pening... mata ngantok... so.. moody n bluury pon menjelmaa.. nak dijadikan cerita... cma ni tengah ym2 dengan Cik Beseday Gurl ni.. n bgtau yang ari ni besday dia... so.. mintak cma tolong wish kn sbb ym si beseday gurl ni x on... huhuh....

disebabkan kepeningan melanda... ingat nak layan tv kejap... hehehe.. biasa la.. dah jarang sentuh tv tuu.. takat tengok kejap aje... so.. ni peluangnyaaa.. ngeee.. suka i.. hahahaa... belek punya belek channel.. x de citer best.. skali de citer industan sedap.. perghh.. layan arrr... DIL HAI TUMHARA.. tuh tajuk dia.. giler tacing citer dia... hehehehe...

tengah miss dok tacing tengok industan... cma blh ajak kuar pulak.. potong stim pulak dia ni.. adehhh.. bru ingt nk layan industan x mo kasi tido awal... mne x nye.. klu tido awal.. alamatnya.. entah terpagi sangat kot bangun.. huhuhu... hurmmm.. shima ajak pi umah si Siti Solehah ni... nak raikan si beseday girl ni.... dengan liat n penuh kesengalan n kemengantukan... miss pon bangun... n capai pe je yang patut.. n kuarrr..

hurmm. x de la wat pee... just usik2... haaa.. dalam usik2 ni ade gak yang best.. nak tau?? kitorang MAIN ROGOL -ROGOL.. hahahaha.. giler x? ekekekeke.. tau x pe.. giler kentang.. wahahahaha.. sebab masa tuh cik beseday gurl just pakai baju kelawar.. yang dalam x pakai.. tuh info nyeee... haaa.. mula la sesi nak merogol2.. wahahhahaa... beseday gurl siap kol pakwe dia bgtau dia dah nak kne rogol.. punya la cuak laki tuh.. wakakka.. 3 lawan 1... op kos yang banyak menang..

last skali.... nyanyi lagu epi beseday.. n potong kek n basuh pinggan..... pastu borak2 kejapp..... miss n shima pon balik.. huhuhu.. abes citer...

to my dearest fwen, SITI SOLEHA......
  • ingatlah kamu tu dah tuaaaa... wakakakka.. tua daaaa
  • semoga ceria selalu
  • semoga panjang umo n murah rezeki
  • semoga sukses slalu
  • no moody2 n maddy2...
  • syg aku slalu ekkk...
  • smile always..... n eppy slalu
  • AMIN for all the good things u did..

p/s: thanx for the cake zati.... meowww...



Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

Monday, May 25, 2009

assalamualaikum... n salam sejah tera sumer... hehehe.. saje je nk post pasal bende yang terjadi dari ari jumaat smpai la nie, ari ahad... huhuhu.. kemalasan nak memblog telah kembali menguasai diri ujung minggu lepas?? kenapa? entah la.. x tau lak.. hehehehhe... nak tau citer x? ni lah alkisahnyee...

JUMAAT - 22/05/09

Hari nie... baby kena pi Nilai n Mantin... gara2 nak setelkan survey n buat video tuk assignment Marketing Intelligence... hurmm.. so.. pakat pi pkol 3 petang... sebelom pkol 3 tuh.. ciap2 la.. n gerak.. hurmmm.. sebab dah rembat kete papa.. so.. guna je la kete papa pi tempat survey tuh... huhuhuhu...

kitorang pi Nilai College... lepak.. n lepak.. n survey n suvey.. sambil cari tapak tok nak bina bangunan digital plaza... hurmmm.. stategic sgt tuh entah la.. tapi oke laaa.. hehehehe... dari Nilai kolej, kitorang pi USIM... buat survey gakk.. pastu pi Giant Nilai.. n bla3.... last stop kat Stesen KTM Batang Benar... hehehe.. survey dah setel.. amin.. tinggal video jew 2.. adehh.. mne nak cari orang niee.. amponsz..

Geram !!!!

hurmm.. masa tengah sebok nak buat survey n video... baby dapat mesej dari echo... hurmmm... dalam hati ni macam dapat tau dia nak keluar.. sebab biasa kalau baby bz.. or x balas msg dia.. dia akan bg msg tuk bgtau dia keluar... so... seperti yang dijangka... bentu gak keluarr.....

echo : abh nak keluar
baby : keluar??? nak ke mana.
echo : mana2 aje....
baby : kemana?
echo : mana2 aje...
baby : dengan sape?
echo : sorang
baby : hurmm.. nak pegi mana?
echo : pegi KL
baby : KL? dengan abg dolpin ekk?
echo : nop.. sorang je
baby : buat pe?
echo : jumpa kak lin kot.
baby : hurmm... pastu?
echo : entah
baby : nak tido mana?
echo : entah
baby : klu entah.. x tau.. x payah nak keluar
echo : cyg gerak pkol 6..
baby : klu x de arah tuju.. x payah pi... kalau nak stay ngan kawan2... ade place nk tido... x pe la..
echo : hurmm.. ill stay with abg dolfin
baby : Ok then... nnt pape bgtau

hurmmm.. mse tuh... ade la rasa nak telan budak bertuah nie... dia ingt KL tuh macam taman rumah dia ke.. ske2 nak pi lepak.. overnite x de tujuan... bkn driving... tapi naik bas... perghh.. masa tuh macam2 pikio.. byk yang bukan2 la... bkn mendoakan.. tapi x mo la nnt jadi pulakkan... hrmm. kne pikir panjang gak.. tok kebaikan x pe laa.. hehehehe..

soo.. disebabkan ketidak puasan hati... baby pon kol member baby, shapix yang tau jalan2 area KL... tapi hampa sebab dia dh balik melaka... siap cakap nak ajak merempit ke Melaka.. adoii.. tu yang x tahan.. wakakkakaa... amponz.. sowi la shapix.. x sengaja mengata ko.. ekekekeke... hurmmm..kuikuikuikui.. x dapek la nak pi KL jmpe buah hati kesayangan den.. tapi dia kata dia akan stay ngan abg dolfin n abe Jambu.. so x pe la..

malam tuh pas dia smapai KL.. ade la adengan mesej memesej.... uhuhuhu.. gilo syg kat dia beb.. pastu ade ajak jumpa... hurmmm... tapi dia ni liat semacam lak nak jmpe... hurmm.. x lawa ke aku? menyusahkan ke aku ni? dia dh x syg aku ke? hurmmm... bnde2 tuh x de nak dipikirkan.. sebab paham dia ngan kawan2 dia.. so.. dia ni bkn reti nak menyusahkan orang.. huhuhu.. tapi biasa la.. orang dah windu dia gegiler ni.. so.. pujuk gak ler..

Sabtu - 23/05/09

pujuk sambil pujuk n pujuk lagi... boleh pulak tertido.. adehh.. ni kalau dah tido.. sah x ingat dunia.. wakakkaa.. ampon.. tapi memang betol pon.. kawan kejut byk kali pon keliatan nak bangun.. ecelli plan nk pi time square pkol 10.. tergendala... gara2 baby tiido... hahahhahaha.. cian je member sorang ni... last2 bgun pkol 1.. hahaha... bgun2 cari echo.... ampeh.. dikenakan beliauu..hahahahha

member nak kuar... so.. layankan aje.. huhuhu.. kitorang pi time square.... hurmmm mse tuh dh meseg echo.. n echo bagi keluar.. cuma dia isau.. sebab dia ingat baby pi kuar sensorang.. hurmmm... echo pulak keluar jenjalan dengan kawan2 dia yang kat KL ni... langsung x sama arah.. so... x de la jmpe... siyes sedihh...

Jalan-Jalan

hurmm.. dh sampai kat time square... member dh jmpe pakwe dia... adehhh... boleh pelok2 depan baby... adehh.. baby lak terus tergamam masa tuh.. mcm kne renjatan letrik...terpikir terus kat echo.. gilerw sayu ati den mse tuh.... ecelli baby x kesah member tuh nak pelok ke hape ke.. tapi entah la.. mse tuh ati dah kecik gilerw arr... tengok member bahagia tu memang buat baby gembira.. tapi mcm ade ase sumting yang betol2 sedih...

Cemburu

member baby lak memang gilor... dia windu laki dia.. so.. biar la... tapi mata baby n ati baby sakit giler tengok dia berpeluk mesra.. depan mata tuh beb... ati ni macam dah berkecai.... masa tuh air mata nak turun macam hujan.. tapi tahan.. x mo bg kawan nie kecik ati.... baby mesej echo.. ckp nk nangis... tapi dia pulak x bg... mcm ne.. menangis dlm hati je la yang mampu...member ni mcm x perasan kot pasal baby.. takpe.. biar laaa.. jnji dia bahagia..

Slot Airmata

hurmmm...masa tuh memang ase macam nak lari kejap.. n nak nangis puas2.... Tuhan aje yang tahu mcm ne sedihnye baby..... nak nangis.... siyess x ley nak tahan... pakwe dah dekat.. tapi x mo jmpe.. baby pulak bizi gilerw... hurmmm.. mcm ne ekkk.. masa tuh.. mana pasangan yang nampak mesra mcm peluk2.. pegang2 tgn.. borak2 mesra... memang baby benci..benci sesangat... tapi yang buat ati baby terpujuk bila echo ajak pi lepak sesama dekat PD.. habeskn masa bersama.. berdua... hurmm. miss dat ting.. hehehhe

pas pakwe member tuh balik.. bru dia dtg nk berkepit dengan baby.. klu x.. jalan sensorang la.... hmmm.. entah la.. kenapa ekk baby cemburu sgt kat dia.. bukan baby minat bf dia ponn... kalau korang betol2 ade ati n perasaan.. sure korang akan tau.. huhuhu.. hmm.. member tu tnye knp muka baby mcm orang sedih aje... dia ingt sebab echo la kot.. tapi entah la sebab ape ekk.. huhuhuhu.. kitorang pegi makan laksa kat fudkot tingkat 10...

Echo

pas makan.... baby dengan member balik.... tapi bru je nk kuar dr time square... mak aihhh.. ujan lewbatt.. huhh.. x mo mndi ujan... siyes x mo... sat g nak jmpe echo. sah dia ngamok klu tau.. huhuhu.. so.. nek tren smpai bandar tasik selatan... sebab dah janji nak jmpe kat situ.. kenapa bndr tasik selatan? sebab... umah abg jambu kat area cheras.. n sebab baby kne tukar tren ke KTM dr star LRT.tunggu agak lama gak larr.. hurmm mesti traffic jammed ni.. huhuhu...

pas dh jmpe echo... baby pon datang 1 perangai sengal.. bak kata shima.. ade ke pi ngurat echo dalam tren.. tenung2 echo.. bila dia pandang je.. ade la bnde bkn2 yang baby buat.. hahahhaa.. flying kiss la.. kenyit2 mata la.. wakakkaak.. then ade peluang baby dengan echo dok sme2.. sebelah2... blh lak buat mcm bru nak kenal2.. echo smpai kata " haih.. ade nak kne budak nie" wkakakaa.. tapi biasa lar.. baby degil..

Syurga Cinta

sampai kat kolej je.. anta shima kejap... hurmmm.. then amik sweater.. pastu syira n ain ( budak umah) balik... dorang ajak pi Seremban... tengok wayang midnight... citer SYURGA CINTA.. fuhh.. bapak best.. best gilerw dowww.. adoii.. asyik gelak ajeee.. memang syokk.. baby nk tgk lagi.. echo pon gelak2 jeww.. baby yang nak ke tnds pon x jadi... gara citer best... simpan laaa.. pas abes tuh buang ler.. hehehe.. berbaloi la jugakk..

hurmm.. than anta syira dengan ain balik.. huhuhu.. pastu... enjut kete pi Melaka... mula-mula rancang nak pi Port Dickson.. tapi last skali x jadi.. coz mirul ckp malas nk patah2 balik.. soo.. pi melaka je la.. lepak sne... huhuhu..gerak je la.. baby bawak smpai tol seremban... huhh.. takut wo nak bg echo bawak kete.. ade roadblock...adehh.. sebok ajee.. hurmmm.. dr tol seremban smpai la melaka.. mirul bawak.. hehehhe... pastu dia kata nak balik laa... sebab kaki dia dah lenguh...

so.. balik la kami... sampai umah.. tido.. ari ni ckup penat bagi saya dan dia... huhuhu... nite allsz..

AHAD - 24/05/09

pagi ni awal2 lagi mama dah kejut... mamai lagi masa ni.... hurmmm.. dengar mama ckp suh alih kete.. sebab kete baby block kete dia.. pastu ntah pe mama cakap... tapi tu la dia.. hahahaha... adehhh... aku ke blur-an... echo pulak tido x ingat dunia. kejut pon liat nak bangun.. huh... nak buat cam ne.. adehh... hehehe

tapi ari ni gilerw pelik.... baby tido lama gilerw.. x pernah baby buat perkara ni kat rumah melaka... hehehe.. bkn la tido terus bangun petang.. hehehehhee.. tapi.. ade la celik mata kejap... tapi pastu tido balik.. kejut echo bangun.. pastu tido balik... smpai echo pon dah pelik dengan perangai baby... x penah2 baby buat perangai giler mcm tuh.. tapi dh 2 ari tido x betol.. nk buat mcm ne ekk.. hehehe... amponz.

pas betol2 bangun tuh... baby g mandi... mandi wangi2... heehehe... pastu gi kaco echo tido.. hehehehe.. ampehh jeee.. pastu kuar.. hurmm.. echo stat daa.. isap rokok time... huh... x dapat nak halang... susah la mcm ni..hahahaha.. pastu borak2 kat luar.. skali mama datang suh makan.. huhuhu... tapi dok layan borak2 ajee.. hehehe.... pastu pi makan... pas makan dok lepak2 kejap.. then dia ajak kuar amik kete dia..

amik la kete diaaa.. roger la dua kete.. ye la.. dia paking kat melaka sentral sebab nk pi KL... huhuhu.. dah tu... nak amik kete ni.. pi la 2 kete kn... hurmm... pastu balik umah dia jup.. tunggu shapix dtg.. echo plan nak pi 2 kete... hurmm.. sebab dia isau baby drive sensorang.. adehhh.. sedihnye dengar... tapi... kami x kejam.. echo ajak adik dia si fara ikut temankn shapix... fara ajak iqa... dyea pulak x mo ikut.. huhu... knp? x tau laaaa...

hehehe.. konvoi seyyy.. hahahhaa.. pastu plan nk pi PD.. ingt nk ase air laut.. tapi x dan.. sebab air pasang.. huhuhu... lagi pon dah nak malam... so.. x dapat la... kitorang ke seremban je la.. benti minum kejap... pastu balik.....

SPECIAL WISH :
  • thanx to my cyg, echo sebab sudi gak jumpa.. siap drive kete... pastu siap offer membazirkan duit nak anta baby balik
  • thanx to shapix sebab sudi nak melayan idea gilerw baby dengan echo
  • thanx to eqa n fara... sebab sudi nk habeskn masa ikut plan nie..
  • thanx for mama... coz very sporting n paham kerenah anakandamu ini..
  • thanx to kereta coz x meragam sepanjang perjalanan.. heheheh
ok la.. tuh dlu citer dr baby kali nie... c u at the next post k.. muuaaahh..

p/s: cyg... u are so sweet.. i damn much in love with u... tapi pelik gak tbe2 romantik, manja.. hope x de niat2 lain.. muuaahh





Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

Friday, May 22, 2009

Huh... mencik betol akue ngan dak sorang nie... dia ni memang begok.. giler .. bodo.. x de otak.. dah la muka x lawa.. mcm hanjing.... wakakaka.. mara betol nie.. tapi memang aku maraa.. cam laknat jew dak nie... haduii... cam taik pon ade gakk.. bodo bodo n bodo lagi tok ko.. the Setans Boyz.... waaaa.. betol2 aku mara ni... hahahaha

hahahaha.... kenapa ekk aku mara??? hurmm... nie lar dia... baby citer pasal dak sengal yang tak berguna... sure2 yang mara n yang x mara.... ley anta komen later ekk.. tapi baby lepas mara dulu...

sori la kalau bahasa kesar yang keluar..... ni memang dh tahap marah merong wangsa nie.. and citer ni ade unsur 18 SX.... anak2 kecik n orang2 yang tak tahan kegelian n kegeraman.... tolong jangan baca...

AMARAN : UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA.. ADE 18 SX.


putera_selangor : baby ade web...;)) x
baby_glamourgirlz : web?
baby_glamourgirlz : web ape?
putera_selangor : webcam;))
baby_glamourgirlz : x de laa..
budak nie... baby baru jew kenal walaupon dia ni ex bf kwn baby ( nama x yh tau ekk).. tapi baby x add dia pon mse tuh n dia pon x tau id ym baby.... ni lar bru add n bru pes tyme chat.. dh tnye soklan tuh.. hurm.... blh tahan lagi ecelli... tapi dah ase meluat sikit lor.. tapi x pe.. x mo buruk sangka.. so. layankan ajeww...


putera_selangor : awk x seksi kan;))
putera_selangor : kire ok la tu
putera_selangor : babay study lag ke;))
putera_selangor : *baby
baby_glamourgirlz : x seksi pon...
putera_selangor : bagus la tuh
baby_glamourgirlz : <<>
baby_glamourgirlz : x ley nk seksi
putera_selangor : ye ke x lawa;))
putera_selangor : klu x lawa x semestinye x leh seksi kan;))
baby_glamourgirlz : sbb x seksi laaa
hurmm.. pe ke jadahnye tetiba tnye pasal seks ke x... weii.. common la... nampak sangat ko mcm desperate... adoiii.... dh ckp x seksi pon lagi mao tnye keee.. aduhaiii... mcm pew jeee.. huhuhu... ko bukan boifie aku pon... giler betol laaaa... naseb bek la laki aku x macam ko ... huh.. laki kebret.. laki murahan nye putera selangor... malang naseb kwn aku yang penah kapel ngan ko dulu...

putera_selangor (17:16:59): tp baby nye x berapa besar
putera_selangor (17:17:04): its ok la tuh
putera_selangor (17:17:11): muat pkai ape npon;))
putera_selangor (17:17:32): yup
putera_selangor (17:17:39): mest 32c kan
adoii.. dh tnye saizzz polak.. mcm pe jeww la laki nieee... kemaruk.. kesangapan.. ko ingat sumer pompuan murah ke nak bagi ko macam2.. nie la contoh laki perosakk..... adoii... hurmmm.. naseb bek dh plan baik ngan dak rumate ( kwn dak jantan nie gak).... kalau x mau jew aku semburr.. huh... baby.. sabor key.. ingat Tuhan.. ingat Mirul.... adehhh.... putra lalat betol.. wow... mcm best je panggil dia putra lalat.. wakakkaak..


baby_glamourgirlz : ok la ye.. i nk siap2 ni...
baby_glamourgirlz : i see u at night....
putera_selangor : \mesti tgh naked ni
putera_selangor : i nk picit2 nippole u
putera_selangor : i nk jilat nipple u
putera_selangor : ithink u need me tite
putera_selangor: *rite
baby_glamourgirlz : bye
pe kes lak ni.. aku nak kuar dia blh lagi merepek bnde2 ni... sadis.. sadis... mcm pe jeee... huhh.. sabor la baby oiii..... cepat2 la selesai mission nie.... aku dh x sanggup.. perghh geli giler... bru kenal x sampai 1 jam... dia dh buat taikk.. mcm gejala H1N1 pulakk.. sengal jeppp.. bodow la lu putra...

bABy (21/05/2009 21:01:55): klu i jmpe u.... i dapat ape?
putera selangor (21/05/2009 21:02:07): u akan dapat i
bABy (21/05/2009 21:02:18): dpt u??? ape ade dengan u...
putera selangor (21/05/2009 21:03:42): ade yg hebat
putera selangor (21/05/2009 21:03:46): u da jumpe i
putera selangor (21/05/2009 21:03:50): u akan tahu k


hmmm.. ape la yang hebat pada laki murahan mcm ko tuh... lom jumpa pon perangai mcm pe jeww.. pe lagi klu dh jumpa... lagi mcm shial.... huhh.. mencarut lagi... hahahhaaha. naseb la aihh.. weii.... ko ingat ko tu encem ke nak jumpa2 aku pastu siap merepek bukan2... ko ingat aku pmpn murahan kew??? mcm taik je prangai..

putera selangor (21/05/2009 21:08:34): my dick
putera selangor (21/05/2009 21:09:10): about 7 cm
bABy (21/05/2009 21:09:29): 7 cm..
bABy (21/05/2009 21:09:33): keciknye
putera selangor (21/05/2009 21:09:36): yup
putera selangor (21/05/2009 21:09:40): kecik ke
putera selangor (21/05/2009 21:09:49): but nmpk tembam tau
bABy (21/05/2009 21:10:06): kecik....nye 7 cm...
putera selangor (21/05/2009 21:10:18): uik
putera selangor (21/05/2009 21:10:27): standart berapa
putera selangor (21/05/2009 21:10:47): 7mm
bABy (21/05/2009 21:10:54): haihh.. kata laki...
bABy (21/05/2009 21:11:02): laki sejati.. kne la amik tawuu
bABy (21/05/2009 21:11:08): 7 mm... mcm semut
putera selangor (21/05/2009 21:11:11): but da lupe
putera selangor (21/05/2009 21:11:36): 7meter
putera selangor (21/05/2009 21:11:39): k x
bABy (21/05/2009 21:11:40): 7 mete??
bABy (21/05/2009 21:11:45): tu giant laaaaa...
putera selangor (21/05/2009 21:11:52): tahu x pe
putera selangor (21/05/2009 21:12:10): awk nye pon leh tahan jugak kan
bABy (21/05/2009 21:12:12): x kn awak punya lg panjang dr ur body....
putera selangor (21/05/2009 21:12:20): x jugak
putera selangor (21/05/2009 21:12:26): body lg besar la
putera selangor (21/05/2009 21:12:36): 7 ke 8 cm kot
bABy (21/05/2009 21:12:42): body... paling tinggi pon 2 meter.. mcm ne ur dick blh jd 7 meter
bABy (21/05/2009 21:13:00): kontotnye ur dick
putera selangor (21/05/2009 21:13:10): lebih kurang 1.5 mter
putera selangor (21/05/2009 21:13:22): mcm tu jugak la
putera selangor (21/05/2009 21:13:42): nape
bABy (21/05/2009 21:13:49): ape yang 1.5 mete..
putera selangor (21/05/2009 21:13:59): my dick lor
bABy (21/05/2009 21:14:06): 1.5 meter??
putera selangor (21/05/2009 21:14:11): cukup2 genggam jew
bABy (21/05/2009 21:14:15): 150 cm ke ur dickk..
bABy (21/05/2009 21:14:27): mcm ade penyakit je ur dick tuuu
Adoiii.. macam keling la mangkok nieee... wakakkakakaka.. nie part best aku gelakkan diaa.. hahahahhaha.. mcm tuttt aje... wakakakakaka.. bodoh n bangang nye dakkk.. ade ke ukuran sendiri x tauu.... masa dia cakap tuh baby n rumate baby blh bantai carik pembaris nk ukur 7 cm... sepanjang jari antu aku ajee.. wakkakakaka.. sah kontot.. wakakkakakakakaka... bodo.. pastu ley lak bantai pakai milimeter... x sampai 1 cm lak tuh.. wakkakaaakaka... lagi ler sengall.. biler dh kne psiko sket.. tbe2 tuko meter... wakakaka.. da mcm hape jew aku tengok... perghh.. naseb bek aku de ilmu nie sket2.. hahahah.. nie lar orang kata... ilmu biat kita jd kebal.. wakakaka... wei putra... buat malu jer laaaa... wakakkakakakakakakakakakkakakakaka.. ( gelak guling2 x ckup tanah)

putera selangor : klu u sorg2 dlm bilik besanye u buat ape
bABy : x wat ape..
bABy : tgk dvd.. tv....
bABy : chat..
putera selangor : tgk cerita ape
bABy : hurmm... tengok la..
bABy : depends movie kat panggung..
putera selangor : i see
putera selangor: u ade cerite blue x
bABy : blue?
bABy : deep blue see i ade la..
hahahaha.. nie dh merepek mukan2... giler arrr.. citer bluee.. adoiiyaiii.. gilooo.. gilooo.. hurmmm.. n tuk pengetahuan korang yang baca nie. dia ni x tau citer deep blue sea tu ape.. yang dia tau tuh citer naked... eceli deep blue sea tuh citer pasal ikan jaws laaa.. hahahaha.. giler ganasz kan dak nie... lagi ganasz dr laki den...

bABy : hurmm.. ntah2 dengan orang lain pon u ckp sayang kn..
putera selangor : x jugakl
putera selangor : mn leh
putera selangor : 'hny insan yg i gelar kiekasih i je
bABy : so.. i ni kekasih u ke?
putera selangor : klu u anggap
putera selangor : but i pon anggap u mcm tu jugak
wah wah wahhh... senang2 je cop aku awek ko... senang2 je cop aku ni gepren ko... kekasih ko... weii.. mirul aku lagi 100 kali lagi best dari ko.. 100 kali lebih baik dr ko... n 100 kali lagi mulia dari ko... patut la kawan aku x bahagia masa dengan ko... sebab ko ni sengal ubi kayu... mengong!

putera selangor : alorh
putera selangor : i sorg jer nih
putera selangor : i nk u tgk i
bABy : huhh.. mcm ne..
putera selangor : dgn webcam
hurmmm... giler webcam.. siap nk tunjuk2 brg dia.. adoii.. pe lak nak jadi nie... ciaannn

putera selangor : but u mesti ade hf 3g kan
putera selangor : dah 3g da kan
bABy : x la..
bABy : x de 3g..
putera selangor : ye ke
putera selangor: but mest ade hf yg leh mms kan
bABy : yeaahh.. ade...
putera selangor : saya xde
putera selangor : hf pon cikai jew
putera selangor : mnade
putera selangor : hf skrin hitam putih
bABy : td ckp penah pakai 3g
putera selangor : pernah dlu la
putera selangor : sekung da x de
bABy : biasanye.. klu dh ade 3g.. down grade pon paling kurang ade mms
putera selangor : hf da xde da
putera selangor : hf biasa jew
putera selangor : leh la dgr suara
putera selangor : huhuhuhu
pe motif sebenar citer pasal fon pon x tau... hurmmm.. nak kata dia x berduit.. entah la.. mustahil la kn.. sebab dia ni kje.. hurm.. tapi menurut citer2 yang blh dipercayai.. dia ni memang kaki belit... huh.. ari tuh dia pi genting dengan kwn aku pon sekejap je RM 100 abes.. cian je pmpn tuu.. agaknye kne guna2 kot.. pastu kata kawan aku.. dia ni klu kuar memang liat nk kuar duit.. tapi nk pi tempat standard... fuhh.. mcm pe jeww..

putera selangor : i kan
putera selangor : sebenarnya tgh......
bABy : tengah ape
putera selangor : tuuuutttt
bABy : tutt tu ape
putera selangor : tgh urut nioh
putera selangor: nih
putera selangor : main sendirik lor
putera selangor : tuh la
putera selangor: klu ade u
putera selangor : u leh tolong kan
putera selangor : mesti u sedut2 kan
1 more dat can describe him is DESPRADO.... hahahhaa... org x tnye sebok nk bgtau dia buat pe.. dah la buat bnde x senonoh... lagi nak bgtau.. malang sungguh awek + bini mu... dapat laki yang x tau tutup aib... hurmmmm... sowi la ekk.. aku ni memang jaat.. ko yang x tau nk tutop.. memang aku tolong lebar2 kan.. naseb ko la labu...

putera selangor (21/05/2009 22:31:44): klu leh kan best
putera selangor (21/05/2009 22:31:49): u mesti nk jugak buat
putera selangor (21/05/2009 22:32:18): i tahu u pkai bra je kan
putera selangor (21/05/2009 22:32:51): half bra eyh
putera selangor (21/05/2009 22:33:10): seksinye
putera selangor (21/05/2009 22:33:23): i nk tgk gambar u
putera selangor (21/05/2009 22:33:26): leh x
putera selangor (21/05/2009 22:33:41): u ltak kat display image
tu la sebab cakap dia ni desprate.... adehh.. tapi dia x mo ngaku.. huhuhuhuhuh.. mcm pe je.. haram jadah jew kawan ngan dia... huhh.. nseb bek niat aku dh x baik.. nak kenakan ko n nak korek rahsia tuk kawan2 aku yang ko aniakan... huhuuhuhuhu.. damn u man... u like a jerk !!! tapi pas ni dh takut da nak letak pics muka sndri.. letak pic moto ke. laki kew.. tu lagi baik...

p/s: cayang... nak pic cyg byk2..... b nk bg dia ni.. pat la cyg.. uwaaa

putera selangor (21/05/2009 22:39:51): u mesti perlkukan i sekarang kan
bABy (21/05/2009 22:39:57): perlukan u...
bABy (21/05/2009 22:39:59): mksd u
putera selangor (21/05/2009 22:40:05): ye la
putera selangor (21/05/2009 22:40:13): u perlukan i
putera selangor (21/05/2009 22:40:22): u nk i belai u msa u tdo
putera selangor (21/05/2009 22:40:36): bru lena tido u kan
huh.. tapayah sesusah nak belai2 aku ke hape ke... laki aku dh ckup baik n dh ckup paham perangai aku... ko lak.. bru kenal tbe2 nak belai ekk... hahaahaha... wat ever it is.. belaian syaitan x mungkin sama dengan belaian seorang pelindung..... sebab tuh aku bahagia dengan mirull... sebab kalau dia belai or dodoikan aku.. x pernah ade niat x baik kat aku... x macam dak tu... gopoh gapah.. huru hara.... desperate... cam taikkk.... huhuhu.. I LOVE U CYG !!!! ALWAYSZ... FOREVER..

putera selangor (21/05/2009 22:41:32): u pernah buat ke
bABy (21/05/2009 22:41:47): u penah buat ape
putera selangor (21/05/2009 22:42:03): buat urut dick i la
putera selangor (21/05/2009 22:42:25): urut sambil nk u hisap i punye
putera selangor (21/05/2009 22:42:31): leh x
putera selangor (21/05/2009 22:43:21): u dapat mani i
putera selangor (21/05/2009 22:43:36): vitamin
putera selangor (21/05/2009 22:43:43): kan kite kapel
putera selangor (21/05/2009 22:43:52): u mest dapat selalu
putera selangor (21/05/2009 22:45:08): air mani k
putera selangor (21/05/2009 22:45:18): u nk zuriat ke
bABy (21/05/2009 22:45:30): u blh ke nak bela i.. n anak2 i nnt
putera selangor (21/05/2009 22:46:15): ok
putera selangor (21/05/2009 22:46:20): i tanggung
putera selangor (21/05/2009 22:46:32): but u mesti nk rasa beromen kan
putera selangor (21/05/2009 22:46:38): i bg u rasa
putera selangor (21/05/2009 22:46:46): n i akan jaga u k
huhh.. cakap orang ini 1 pon x ley percaya... dia ni pantang nampak pompuan cun sket... sure dia mereng n datang gatai dia.. dia ni memang patut disulakan.. huh.. kejamm... tapi aku memang x mao kat laki ni...... kata2 dia x menjamin ape2 makna n harapan yang dia bg..... sebab dia tuh hanya pndai ckp.... mcm bodo saja..

huhh.. dah la.... malas nk citer pasal laki murahan niee... cam hapew ajeee.... dah la mase call fon pon mcm taik je dia... ade ke dia blh buat fon seks... aku n rumate aku tahan gelak aje... geli dowwww..... euuuuuuuuuuuuuuu........ bukti2 dh ade... saksi pon dh ade.... kalau dakwa.. sure lokap..... huhh.. tunggu la naseb ko nnt ekk





Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

What cloth you wearing now?
baju tido.... hehehhe.. jgn ler ditanya cam ne rupanya.. sah.. korang akan teruja ( opss.. teruja kew.. ahaksz)

What colour is it?
merah hati...

When your last meet with someone you love?
last sunday n monday.... hahahhaha.. wendu dia.. wendu..

Do you want to meet him/her again?
opkos la.... nak polok dia maa.. windu windu

What the last thing you eat?
hurm... last ting?? nasi lemak sambal kupang.. euu. pedas2.. sakit pewot akuu..

Drink?
air sirap bandung....

Favourite food?
bihun hailam, lamb chop.. kepci, mekdi, ciken cop, nasi goreng ladna, yong tau foo, tapi yang paling aku selera kalau masakan kampung adew depan mata aku... wow.. laju je nak mam n nak tambah.. hahahaha..

Favourite drinks?
100 +, sprite, teh o es, n bla.. bla .. bla... ne yang aku ase nek minom tu la dia.. hehehehe

Favourite colours?
hurmm... gilak kat warna itam, pink.. kuning.. coklat... biru.. putih.. silver..

Favourite place to be?
hurmm.. baby suka pantai... genting n cameron pon best.. 1 lagi ialah place yang ade abg debab saya..fuhh.. tu lagi beshh.. ( uwaaa.. windu dia lar.. cant stop thinking bout him)

Favourite song?
lagu2 yang best kat halwa tinger baby... tu sure jd peberet.. hahahah

Are you happy with your given name?
aien ~> family n kawan2 mse skool
Along ~> sedara2...
baby ~> fwenz
miss_cute ~> dak2 chat
CuteEcho ~> gatal sendri letak.. hahahah
Ibu, Bie, Masham ~> abg debab tuh bagi.. huhuhu

What is the one thing you like to do alone?
nak beromantika di amor dengan abg debab... huhh.. tapi dia x romantik.. wkakaka.. hurm.. tapi soklan ni nak alone ekk.. hurmm.. mebi chatting kot.. alone2 pon de kawan.. hehehehe

What’s a major fear or yours?
takut ilang orang2 yang baby sayang...
takut papa majuk.. euu.. gerun i..

Do you know anyone famous?
famous? like wat?? i pon pemes tau.. wakakakaa

Describe your bed.
bed kat umah ke ostel ni..
umah.... katil bujang kayu, tilam tinggi ( tilam bru. hehehe), byk bantal peluk..
ostel ......dabel deker, tema pink.. byk tedi bear(gapil, snowy, tomei) n ade mista bin ( my bntl pelok)

What do you carry with you at all times?
purse, fon, key, card2 yang penting... bawak diri.. n cinta dia.. waw.. melalut da nie..

Do you prefer to stand out or blend in?
stand out better kot... ngee

What kind of first impression do you think you give people?
entah la.. orang akan kata aku peramah... sebab aku nie peramah.. hurm... ye ke?

Favorite communication method?
hurmm.. SMS ( selalu ngan abg debab)... Chat n Im

What is your hidden talent?
hurmm.. tukang tenung orang.. erk.. blh kew? entah la.. tukang gado tok keluarkan pendapat kot.. ehh.. betol kew? ehh.. entah laaa.... heheehe

Do you own a Bible?
nak buat pe la tuh.. quran pon aku jarang nak bukak..

Do you have a problem changing clothes in front of friends?
depends orang gak.. sebab saya nie pemalu.. heheheh..

What should you be doing instead of this?
tido.... demam + pening + ase nak muntah..
woii.. amo pikir len ekk. lom ade isi ni.. abg debab lom bagi lagi.. hahahaha..

Who was the last person who called you?
my abg debab.... dia bgtau dia nk pi kelas.. hehehehe... cyg diaa.. muuaahsz

Are you ready?
ready 4 wat??? race ker ni..

What is the last gift you gave someone?
hurmm.. kiss tok abg debab.. bg semangat dia nk jwb exm.
cinta tok abg debab...
kotak barang perhiasan tok mama sempena hari ibu..

Does everything happen for a reason?
of couse yes la....

Do you consider yourself to be a nice person?
hmmm...kinda nice.. but not damn baik lor.. hahhaha.. perasan jew aku nie..

Have you ever pierced your own body part or that of someone else?
nop2.... hurmm.. dlu ade la tindik tinger... tp dh tutup.. hehe

Do you cry in front of your friends?
depends situation... kalau ati ni dh tak tertahan daaa... dia akan terus melurun..

Would you die to save the life of someone you dearly love?
wow... soklan berat ni.. biar saya n dia jew tau blh???

Do you have any married friends?
Yes.... dah ade anak pon adew... ( bile aku nye turn ekk?.. huh gatai da mali)

Do you like thunderstorms?
tamo.... tasuke... tatott.. uwaaaa

What was your first job?
banquet members. kat equatorial bangi.

What’s the strangest thing that’s happened to you in the week?
dis week adalah minggu sakit...
aku n rumate aku si cma tuh sakit.....
pastu aku jd kuat tdo... n tdo .n tdo.. tapi biler aku nk tdo x ley nk tido.. ( cam pe je tido ni.. haishhh)
badan akan ase sakit2... ( waiting abg debab bawak berubat.. daku dh x tertahan)

You have a crush, don’t you?
opkos la... he lop me.. i lop him.. wakakka ( ase nk nyanyi lagu barney laksz)

Who?
AMIRUL QAYYUM FITRI B HAJI KAMARUDDIN

Do you talk a lot?
depends.... but.. slalunya memang banyak cakap.... pot pet pot pet jew kje.. tapi x de la mcm murai tercabut eko... hehhe.. mesti ade point biler bercakap.. tol x kawan2

Who was the last person you talked to in person?
cma.. dalam mamai pon kami blh bercakap.. adeh laaa..

What are your plans for the weekend?
setelkn esaimen... nak gedik2 ngan abg debab tapi.. de masa keww adehh.. esaimen la ni... adoii..

How much money would it take for you to give up the internet for a year?
dh bayar tuk 3 thun.. so.. belasah jer laaa.. on9 24-7... wakakkakaa

Where’s your ideal marriage location?
entah la.. ase mcm nak kawen dalam konsep taman... kekadang ase nak kawen tepi pantai (tapi takut ade tsunami)... kenkadang ase nak buat majlis ikut adat istiadat... huhuhu.. nnti kite tanya mama ekk...

How long have you known your best friends?
tyme kat skool dlu..... till fwen smpai skrg..

What are you listening to?
yakinlah aku menjemputmu - kangen band..
( giler tacing aku ngan lagu ni.... windu la kat diaa.. jemput la syg.. b nk cyg)

What was the last thing you laughed at?
gelakkan si sengal dengan cik shima... si sengal perosak rumah tangga orang

What do you wish you were doing right now?
oliday + animun ngan abg debab.. ( huhh..)

What musical instrument do you wish you could play?
tatau.. setakat ni tau guna mikropon ajew.. hahaha

If you could speak any language, which language would you speak?
nk paham bahasa binatang blh x?? geram ajew dengar kucing ngiau2.. anjing nyalak2... adehh.. memekak tp aku x paham..


People I would like to tag?
sha89,
chumit,
topan,
isha




Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

This song was dedicated to me from my cyg... im not yet hear this song.. but ill try to get it soon.. wat ever it is.. that dear for this song.. really appreciate it... n I love u damn much.. muuaacckhszzz


Baby (x11)

I'm So Glad...

I Will Never Find Another Lover
Sweeter Than You
Sweeter Than You
And I Will Never Find Another Lover
More Precious Than You
More Precious Than You
Girl You Are..
Close To Me You're Like My Mother,
Close To Me You're Like My Father,
Close To Me You're Like My Sister,
Close To Me You're Like My Brother
And You Are The Only One My Everything
And For You This Song I Sing....

All My Life
I Prayed For Someone Like You
And I Thank God
That I..That I Finally Found You
All My Life
I Prayed For Someone Like You
And I Hope That You Feel The Same Way Too
Yes, I Pray That You Do Love Me Too

I'd Send You All That I'm Thinking Of........Baby

Said I Promise To Never Fall In Love With A Stranger
You're All I'm Thinking Of
I Praise The Lord Above
For Sending Me Your Love
I Cherish Every Hug
I Really Love You

All My Life (Ohhhh..Baby, Baby)
I Prayed For Someone Like You
And I Thank God
That I...That I Finally Found You
All My Life
I Prayed For Someone Like You
And I Hope That You Feel The Same Way Too
Yes, I Pray That You Do Love Me Too

You're All That I Ever Know,
When You Smile All My Face Always Seems To Glow,
You Turned My Life Around,
You Picked Me Up When I Was Down,
You're All That I've Ever Known,
When You Smile My Face Glows
You Picked Me Up When I Was Down
Say...You're All That I've Ever Known
When You Smile My Face Glows
You Picked Me Up When I Was Down
And I Hope That You
Feel The Same Way Too
Yes, I Pray That You Do Love Me Too

And All My Life
I Prayed For Someone Like You
And I Thank God
That I..That I Finally Found You
All My Life
I Prayed For Someone Like You
Yes, I Pray That You Do Love Me Too

All My Life
I Prayed For Someone Like You
And I Thank God
That I ..That I Finally Found You
All My Life
I Prayed For Someone Like You
Yes, I Pray That You Do Love Me Too

(Fading)
And All My Life
I Prayed For Someone Like You
And I Thank God That I...That I Finally Found You.....



Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

Thursday, May 21, 2009

hey hey hey... hahahaha... x de kje daa... hurmm.. baby sebenarnya kan.... sesaje je nak post nama anak kedua baby dengan echo.. hahahaha.. kami memang x de kje len.. hahahaha.. nie la antara bende yang x terkeje yang kami lakukan.. hahahhaa...

kali nie.. nama anak pompuan pulak.. hahahahaha... asyik2 pompuan... yang pertama dlu pompuan.. yang nie pon pompuan lagi.. adehh adehh.. hahahahahhaha...

mungkin ade yang lupa kot... baby dengan echo dh ade sorang puteri... nie pulak puteri kedua.. putera x de lagi.. hmmm.. bila la nak tunggu putera punya nama keluar nie.. hehehehe.. tu pi tanye abah dia ekk.. dia lom ready nak bagi nama tok baby laki.. hahahhahaaha...

~ NUR ALINA NATASHA BT AMIRUL QAYYUM FITRI ~

anak pertama bernama NUR ALINA NATASHA... hmmm.. ade shaa.. tasha... alin.. hahaha.. tapi sumer tu x de kena mengena dengan tasha_cayang.. sha89 n sape2 je la kat kc or mana2 room pon... hehehehe.. sebab nama ni tbe2 je terlintas kat kepala kami... nur tuh baby dengan echo pilih... alina from baby... natasha dari echo... hahahaa..

soo.. nak cari nama anak kedua ni.. ade sikit payah jugak laaa.. sebab nak dekat2 ngan nama si kakak ni... hahhahha.... hurmm.. bincang punya bincang.. dapat laa nama ni...

NUR DIANA ZULAIKA BT AMIRUL QAYYUM FITRI

sedap kan?? hehhe.. tengok la sape ibu dengan abah dia.. hahahahaha.. FOR YOUR INFORMATION.... baby dengan echo gelarkan diri Ibu dengan Abah pada anak2 kami nanti.. hahahhaha.. caya lahh.. orang sebok nak daddy,mummy.... papa, mama.... n len2 glamour.. kami kekkal yang lama.. hehehhe..



Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

Wednesday, May 20, 2009

Waaa.... cam trend jer citer pasal dak2 kc nie.... nie sumer pengaruh Sha89 n Cumit adikku.... hehehe.. sebab tadi baby ade merayap2.. n menerjah blog mereka.. meowww.. hehehheee.. takpe2.. ni giliran eden pulak nk elaborate pasal kawan-kawan kC... hehehhe..

kita mulakan dengan Bismillah ekk.. woww... cam lain ajew.. hehehehe..

  1. MiRul a.k.a EcHo ~> nie.. lakik baby... cyg dia sgt2.. cyg abg debab @ mucuk @ cyg @ abah.. waaa.. sumer nama panggilan dia kuar suda.. wakakakkaka. amponzzz... dia ni obses ngan kete kelisa diaa.. adehh.. tasuka ngan ikan tue... jlessss... mne x jles.. dia lebihkn ikan tu dari baby... huhuhu.. alhamdulillah.. dia nie ok.. matang in few things.. n ramai yang x tau agaknye dia ni sebenarnya lagi muda dari baby...dia 17 thun, baby lak 20 tahun.. uwaaa.. nk mudaaaaa...
  2. Datuk Kame ~> huhh.. dia ni memang kuat membahan... pantang ade bahan..memang habes... x larat nak melayann... aku dh x tau nk ckp pe.. sure ckp dia sengal n senget.. wakakkakaka....
  3. abg miskin ~> abg miskin.. chatterz lama kc... hehehe.. dia suka ckp dia miskin... dia dh jarang in kc.... kalau in pon jadi perati.... hehehehe..
  4. AEIOU ~> baby panggil dia vokal... dia syg baby... n slalu tean baby chatting... ayt tagline kami... " abg, syg nak roti bakar"... hahahha tu sumer kerana gara2 dj radio desaFM punya kje la.. dok pomot roti bakar di pagi hari... tapi vokal skrg dh jarang in room daaa... bz kje kot.. x pon opis dia kne block.. adehh.. windu sama u.. huhu..
  5. bayview ~> waaa.. ni besh orang nie... hehehehe.. klu nampak dia mesti baby gatal nak suh dia nyanyi industan... mula taip kagu industan.. pastu kne mara klu salah eja.. wakakkakaa.. abg bay ni memang terkenal dengan pantun.. bahan orang pon berpantun.. wow.. dasyat... hehehe.. dengan baby, abg bay slalu pomot aidil dak cumel tu... hehehe..
  6. Skyline ~> huh.. dh lme giler x nmpk nick dia in... hehehe.. wendu seyyy.. dlu2 baby ske main nick isteri skyline... wahahaha.. besh giler.... terus jatuh saham dia nk ngurat.. saje bikin meriah sket kapet tuh.. huhuhuhu..
  7. Ain Damia ~> huhh.. ni pon dh lme x in kc.. bz kje jeww.. lawa, lembut... gegilerw... memang beshh laaaa... i love u sis...
  8. Ain Putri ~> hurmmm.. ni kawan kire rapat ar kat kc.. slalu klu de gath.. mesti plan nak pi sesama... hahahaha.. giler kn kitorang... biasa klu ade gath.. dia x pi.. baby pon malas nk pii....hehehe.. ade gak orang cakap kami ni kembo... tapi x pe la.. nama pon dah nak sama.. hehehe..
  9. Acid ~> hurmm.. dia tuan tanah kedaung Kampungchat.. sombong gilak ar dak ni.. tapi klu dia ade mood nak membahan orang.. memang kejam n sadis... habes sumer log2 dia keluarkan balik.. uwaaa.. hahahhaa... pastu dia ni klu gam orang.. amponn.. x ingt dunia.. dekat 1/2 hari la melekat kat tepi x ley nk chat.... damn kejam u bros.. hahahaha..
  10. Amirah ~> ierah_vampire.... dak NZ ni... huhh.. toksah nk ckp.. dia ni memang ckp lepass.. hahahaha.. x ley nk kata ape la klu dengan dia.. tapi pe yang bestt... dia ni kalau bahan dia mcm ne pon dia x de perasaan.. paling tak pon dia gelak ajeee.. bagus... dun tacing2 ekk dik.. hehehe
  11. Antu_Stokin a.k.a MiKe ~> hurmm.. budak ni bz ajew... study lagi klu x silap.. kalau dia masok n nampak nick baby.. mesti dia dok menjerit2 panggill... hehehe.. saya x pemes.. tapi kawan2 sayang saya.. huhuhuhu.... baby
  12. Azam ~> perghh... budak ni kalau ajak perang.. idop je dia.. bahan no 1... x habes2... tapi syok woo lepak ngan dia... kat luar dia ni ade kegilaan dia sket... sumer dia layan.. senang je masok pala ngan dia.. hehehe.. ade ke ari tuh dia layan lagu dangdut kat karoke mse gath.. wakkaka.. gelek lagi.. wow.. hehhehe.. gempax giler la mse tuh.. hehe
  13. aziman a.k.a DettoL ~> hurmm.. dak ni memang giler kat dettol.. sabun dettol.. hahahahaha... manja seyy dia ni... tapi dia kalah ngan cubitan baby.. wakakkaka.. penah skali geram punya pasal.... baby cubit dia.. dia terus majuk.. sbb dia kata sakit.... hahaha.. hurmm.. dia ni My ex boifie.. hehehhe...
  14. Momoy a.k.a Baby_mirmo ~> satu2 nya kawan amoi baby kat kc... heheheh... dia ni cool.. sporting... baik.. just dia ni bizi sangat kalahkan menteri... hahahha.. dengan dia ni.. baby ske share citer.. besh wooo. hehehe..
  15. Biawak_penang ~> hurmm.. dia ni kalau masok je kje nak mengayat ajeww... habes sumer pmpn dia ayat... hahahaha.. pastu ajak datang penang... hurmm.. nnt de masa nnt kite jumpa yew bewakk.. hehehe...
  16. Bill_mmox ~> syibliiiiiiii..... hahahhahaha... dia nie baby ske pangil dia BIL MOMOK... x pon pangil dia MOMOK ajew.. hahaha.. gara2 x reti nk sebut MMox dia tuh.. soo.. saje gatal tuko jadi MOMOK.. dia ni cool.. pendiam woo... kacak?? ade la gakk.. hehehhe... meoww.. opss.. tergatal pulak.. sowii cyg.. hahaha
  17. BiL Air ~> hahaha.. nie adehh... cam ne nk citer ekk.. kalau kat kc, dia nie memang ske bahan orang pompuan... kadang2 ayat dia x ley nk blah... kalau datang mood dia nak bergado dengan baby mesti dia ckp mcm ni.. " room ni hanya tuk orang yang single, orang yang dah bertunang dok tepi.. x ley nak chat" wakakaa siottt gilerw... kat kc, memang nampak dia gatal... tapi masa keluar ngan dia.. dia ok aje....x gatal pon.. kire baik skit la dr kc tu.. hehehe..baby lak klu nk bahan dia mesti sebut ni.. " bro bil... x kne gari ke ari ni" wkakakaka.. kenapa? bior kami jew tahu ekk..
  18. buaya darat putih ~> gang lama baby dlu... tapi x tau la dia pakai nick ape skrg... dia ni dlu ske ayat pompuan kat kc.. tapi just ske2 nak chat ajew.. x de la oberdose.. hehehehe.. mne la ko bang oii.. miss u..
  19. airbatu a.k.a Ice ~> hurmm.. ni gang lama gak.. tapi dia dh lme giler x on... hehehe.. selalu bahan dia dlu... baby ske panggil dia air batu cair.. dia lak ske cakap dia tegap... hahhaha... pastu dia ske panggil baby dengan nama ni "miss masam masin".. cett.. ampehh... baby lak panggil dia "Ice mucuk macam macin moncet" wakakakka..
  20. Redz_schico ~> fuhhh.. syg dak encem ni.. hahahha.. biasa merepek ngan dia.. siyes.. beshhh.. hehehehe... cakap pasal fashion lar.. n bla3.. hurmm.. tapi dh lme x nmpkd ia on9.. hehehe
  21. chuckie ~> besh woo layan dia.. merepek dan melalut adalah agenda utama kami.. hahahah.. baby sayang dia nii.. sebab dia nie x penah nk sakitkan ati baby kat kc.. hahahaha.. cyg byk2.. hehehe
  22. chymara ~> my lobly sis.. slalu gak gosip ngan kak chy nie.. ase mcm ade akak kandung ajeww.. mcm2 citer... kadang2 dok kenen2kan orang.. hahaha.. kami memang x de kje.. klu nk pandangan tentang sesuatu.. biasa memang ckp ngan kak chy ni.. i lebiu sis.. muuaahhh
  23. fawa ~> dak tomei ni.. dia dh lme x on kc.. x tau la nape.. dia ckp dia x sehat... sakit... tapi entah la... x tau pulak...
  24. cool_running ~> haaa.. ni bro baby yang sporting.. cyg dia ketat2.. heheheh... dia ni cool aje... sesuai ngan nama dia.. hahahaha.. meowww... baby ske kaco bro cool ni.. biasa kalau nampak dia on.. baby nak nyanyi 1 lagi " cool running2, tersepak tunggul kayu... cool guling2, than say i lebiu" hahhahaa.. sah x de kje kn.. hahaha.. baby ske ajak dia kawen.. sebab kelakar klu dengar jawapan dia.. "alamak tbe2 ase nk beyak lak.." hahahhaa..
  25. Dyra ~> akak ipor den... kenapa akak ipor? sebab dia kapel ngan bros den.. wakkakaka.. umo sebaya ngan baby.. 20 thun ni.. pakar account dia ni... dia ni kuat bahan orang jugak.. hehehee.. tapi klu dia kne lebih2.. mesti tbe2 hero datang.. waahh dh mcm citer superhero kat tv ajeww.. hahahaha...ops.. nama dia Nur Shahzlin Rifdira.. fuhh.. susah nk ingt..
  26. Dodol ~> hahahhaa.. nie kuat gilerw membahan orang.. tapi besh weii lepak ngan dia.. hahahah.. baby panggil dia dodol kambeng.. sebab dia ni kalau petang ske main bola.. pastu balik blh dok lepak n on9 lagi.. mne x kne kambing.. wakkakaka.. tapi skrg ni dia dh jarang on9... kalau x silap baby... dia sakit... n kne buat rawatan intensif.. tapi dia ni liat makan ubat mcm baby gak.. hehehe.. memang ske sgt bebel kat dia.. mne ko abg dol oii.. windu nk panggil ko kambeng.. adehh..
  27. King_danny ~> abg soprano.. ske pasan dia ni dari itali... hahahaa... hurmm.. abg danny nie byk citer... biasa citer pasal makan.. n jenjalan.. fuhh.. benda yang susah baby nk buat.. sapa larat nak makan buffet kat hotel tetiba.. uwaaa... jles2.. huhuhu..
  28. Wafer ~> dia ni memang byk nick... tapi biasa cam kaler dia jew.. kuning itam.. hahahha.. baby klu jmpe dia.. sah panggil dia daus @ Fir senget.. hahahaha.. dia ske bahan orang.. pantang dapat peluang... klu kat luar lak.. dia ni pendiam.. kenapa? entah laaa.. hahaha.. klu kat ym lak.. status dia x ley blah.. jiwang berkarat seyyy.. adoii.. hehe
  29. Dboyz ~> hurmm.. ni kuat bahan orang and kuat gelakkan orang... baby panggil dia pak Ngah..sebab baby pasan yang baby ni macam anak buah dia.. wakkakakaa.. tapi kne cop Mama balik dr dia.. adoiii.. hahahaha..dia ni kalau chat.. mulut n gelak dia x ley nk tolak tepi.. sure dengarr.. hahahahhaa... dia ni giler graphic... hehehehe.. dia ni ade room sndri. www.kampungchat.tk
  30. Pai a.k.a Kopiko ~> dk kecik nie.. baby ske buli... sebab dia ni PMR thun ni.. kaki on9.. baby slalu ugut nak banned nick dia kalau dia selalu on9 x ingt nk study.. hahahahhaa... dia ni ok lar.. baik.. comeyl... tapi bab gelakkan orang.. no 1..
  31. Zaty ezora ~> ex gepren [K]... huh dak ni.. obses seyy dengan laki.. hahaha.. keje dia kat dalam kc tuh bergado n merajuk (tyme ngan K dlu laaa..) hahahahaha.. skrg ni dia dh jarang on9 daaa.. lagi pon dia SPM thun ni..
  32. Marcos ~> my broo.. dlu dia ske pakai nick Hero dengan marcos..... heheheheh... kitorang ske bayangkan yang kitorang naik cruise bersama2.. bedua.. n buat mcm dalam citer titanic.. rmantico di amour.. wakakakaka... meowww.. skarang dh kawen da abg nie.. huh.. kawen x ajak.. geraaaam.. hahahaha
  33. Teratai a.k.a Farisya ~> kak tatai.... meow meow.. hehehe.. kak tatai ni mcm manja.... tapi sekarang macam dh bz... kak tatai ni suka nyanyi tauu.. hehehehhee... kalau kat kc.. skrg ni asyik away aje.. parking nick.. huhh..
  34. misZ Fatin ~> huhuhuh.. dlu ske usik dia ngan [N]... hahaha... x sangka dia ni melekat ngan baby.. hahahahah... skrg ni dh bz kot.. dah jarang nampak dia on9....
  35. Chumit ~> hurmm.. nama betul dak ni Feroz.. hehehehe.. ntah mne datang nama chumit tu ntah.. hahahhaa.. hurmmm.. dia ni memang mereng sket.. ske klon tagline Mirul (reVolution).. hahahhaa.. pastu dia ni ske bahan orang.. memang degil dia nii... nakal sgt...
  36. Sha89 ~> huhh.. dia kalau masok... fuhh banyak gilerw peminatt... paling banyak kne gosip bersama... shaz la.. royz... K la.. hahahaha.. naseb la.. besh lepak ngan sha.. sebab baby ske gelakk.. dia ni kuat bahan orang n kadang berlawak.. hahahaaa.. ayt dia bersahaja jew.. besh2...ehehehhee
  37. Firstwave ~> abe sabah ni.. hahaha.. kalau masok je.. mesti dia cakap mcm ni.. " eh..miss cute pon ade" hahahaa.. x ley blah kan.. hehehe..tapi tu la dia.. kat sumer2 yang dia kenal laaaa... pastu dia ni rajin nak bg bunga.. hahaha.. baik kn?? tapi dia ni x on9 lelama... bz kot..
  38. Funkylee ~> ni dak manja.. hehehe.. sebab dia manja dengan baby kat kc.. ske bersayang2... huhuhu.. i memang syg u la funky... syg as fwen k... dia ni kuat bahan gak.. hahahhaa.. tapi dia dh jarang on9 da.. pemain bola wakin pe ntah lupa.. tapi asyik injured ajew.. stop la bola tuh dik oii.. cian tengokk....
  39. Harakiri ~> hahaha.. dia ni ske gelak.. tapi lme giler dia x on... klu dia on.. nn de la yang pakai nick mengajuk nama dia.. mula muncul nick harakanan, hara depan, wakakkaa.. memang lawakkk..
  40. [K] ~> artis kc.. sebab dia ni memang giler nyanyi.. sore sedap gak ler... obses ngan adam n KRU... hahahaha.. sumer bnde pasal adam n kru memang dia ikut.. wakakkaka.. lagu klu karaoke.. slalu lagu adam n KRU la.. hahahaha... besh lepak ngan dia ni.. hehehehe... tapi K ni kuat gak jiwangnyeee.. mesti gelak klu dia dh kuarkan ayat2 dia tu.. hahaha
  41. Hemo-hemo ~> ni pon ex bf aku... hehehhe... hurmm.. pe ekk nk citer pasal dia?? entah x la.. x tau nk cite ape....
  42. [N] ~> pakwe si aini syazwani..... kenkadang panggil dia atok pooh.. hahahhaa.. dia ni kedekot pics dia.. hahaha.. dia kalau kuar.. jgn la bg dia jmpe ngan db.. kang budak berdua ni gelak x habes.. korang yang sakit gusi + gigi sebab ikut dorang ketawa.. huhuhh... mne x nyee.. gelak bersambung2.. sorang gelak.. kang yang sorang lagi gelak.. adehh.. tapi N memang kuat gelak..
  43. iwanqais ~> my sweet bro... dh lme x nmpk dia on9.. dia ni bz ajeeee.. amik no fon tp x call or msg.. adehh.. kata nk jmpe tp x jmpe2.. keli je dia jmpe.. uwaaa.. jles2.. hahahaha...
  44. Jaja & Nawal ~> dia ni antu kuiz... mse kuiz tuh.. baby slalu halau dia keluar.. hahaha.. mne x nye.. x sempat orang nak pikir.. dia dh jawab.. siap konker lak tuh.. ampehh.. syuhhh syuhh hahahha
  45. Jin United ~> haaaa... " jin..... my scandal" wakakkaka.. ni la tagline kitorang.. hahahahaha.. dia ni ske main tuko2 nick.. pastu saje sakat orang.. adehh.. nak kne lepok dia.. pok pok pok.. wakakakka.. tapi dak ni dh ilang.. pi mne x tau.. dh lme x nmpk.. smbung study kot.. heheh
  46. kakiro ~> edy.. wow... ni ler nama yang dia suh panggil.. tapi sah slalu lupa nama dia.. memang terbiasa panggil nick dia laaa.. ahhahaha.. missss him.. dia ni rajin gak kol tnye khabar n bual2... hehehehe...
  47. kentang ~> hahaha.. ni la mangsa pada kasanova2 n boyer2 darat kat kc tuh... sebab nama dia mesti naik.. wakkakaka.. penjaga boyer kat taman boyer ni... hahahaha.. dia selalu plan nk jmpe.. tapi slalu x jadi.. hahahahaha...
  48. tasha_cyunk ~> minik si beshkal.. hahaha.. cantik budaknye... cool.. n gegiler.. cara chat dia ni len dr yang orang len watt.. comeil ajeww.. hehehe... tapi dia dh lme x in kc.. x tau knp.. tu nnt pi sergah beskal ekkk.. hehehehe
  49. nezzack & nurlaila a.k.a iema ~> hottest couple kat kc... darling dear.. wow... dorang memang romantik habes laaaa.. jles i... wakakakakakaa...
  50. nice ~> abe lalink baby.. hahahaha... ske buat drama ngan dia kat kc... hahahaha.. best klu nk citer2 ngan dia.. sbb dia happening n faham baby.. 1 lagi.. baby percaya dia.. sebab dia baik.. sesuai dengan nama dia.. nice.. hehehe
  51. no air ~> huhuhu.. kak nad.. dia ni dlu ceria.. n ske membahan.. tapi sekarang mcm dh emo sikit.. masok pon dh x byk chat mcm dlu.... masok pon cari sis wina 1979 pastu x de kat kapet daaa.. kenapa ekk??? dunno..
  52. aini_syazwani ~> akak pooh... hehehe.. cute dia ni.. kapel ngan [N]... huhuhu.. dia ni ske nyanyi wpon x penah dengar sore dia.. hehehehehe.. hurmmm... dia ni kalau majuk ske panjat pokok... huhh.. pe yg ade kat pokok ekk.. ade madu kot.. pooh kn ske madu.. hahahaha
  53. atie_kl ~> pecinta pelangi n bulan.. hahahaha.. jiwang seyyy.. dia ni kenkadang ayu.. kenkadang ganasz.. hahaha.. ske gelak n bahan orang kat kc.. hahahaha.. teman bahan dia sejati ialah beskal_idaman.. hahahahaha.. banyak peminat woo.. jgn men2..
  54. sezer ~> my dearest brother.. abg yang paling baby syg... dia ni dh lme x in kc.. just lepak kat ym ajee.. hehehehe.. abg sezer ni dok london.. jauh kn?? n memang liat nak dengar dia ckp dia nak balik malaysia... adehh.. i love u bro.. always n alwayz.. miss u dearr... wow.. hehe... jgn jles ye cyg... wakakaka
  55. Shazrul ~> huhuh.. my unkel... hahahaha.. dia kuat gilerw bahan orang..gelak dia.. huakahkahkahkah... besor kan gelak dia.. wakakka.. hurmm. dia ni degil... kuat majuk.. hahahaha.. amponzzz.. tapi baby syg dia... kenapa? sebab dia baikk.. happening n there for me... tapi dia x ley nk banding ngan sezer.. hahahaha..
  56. isha ~> hurmm.. dia ni manja... ske gelak2.... blog dia pon bestt.. hehehehe.. ske baca.. meoww..
  57. beskal_idaman ~> my lakik no 4.. wakakakkaa... sesaja gelar bnde tuh... ade la citer disebaliknyee.. haahahahaa.. dia ni kuat bahankan orang... gelakkan orang.. n tukang riuh kc sama mcm atie.. hehehehe..
  58. ves ~> dia ni memang ske sakat baby... ade je bende dia nk bahan... pas bahan tuh dia kata nk away... banyak cantik.... mesti kena balas kn.. hahahaha... tu yang melalut n melarut smpai merepek ntah hape hape.. hahahaha... wek2.
  59. wanchai ~> adik den.. hehehe.. dia ni manje.. tapi byk masalah dak ni.. huhuhuhu.. baby gelar dia anak dboyz... hahaha.. x de kje kn.. tapi tu lar dia.. degil + keras kepala budak ni.. tapi baby tetap syg...hehehehe
  60. Wina 1979 ~> my sis... kalau kat kc.. selalu carik dia.. heheheh.. berborak ngan dia... hehehe.. beshh borak ngan dia... hehehehe... mcm2 citer kuar.. sis wina skrg rapat ngan pakcik chipsmore.. hahahhaa.. sape? ade larrr..
hurmm.. ckup la tuh dlu.. byk sgt lor.. dh x de idea nk tulis pe dahh.. hehehe.. yang x de dalam ni... nnt baby update len ekk... hehehehe




Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

1. at what age do you wish to marry?
25 dh ok kot.. hahhaah

2. what is your most favourite thing to do?
singing... n karaoke.. fuhh...

3. if you have a close close close close friend since childhood who loves to take away whatever you like, including guys/girls, and he/she always wins, will you still consider him/her your friend?
hurmm entah.. tapenah kena lagii..

4. what would you give up in return to eat all you want in the world and not get fat ?
x de idea lorr.. haha.. tapi nakmo gemokxx..

5. if you can have 1 dream to come true, what would it be?
hurmm... ape ekkk.. nak jadi perempuan cantik+ bijak.. wow.. demand berlebih2 pulak.. hahahhaa

6. do you believe you can survive without money?
nop... money is important in life..... do u agree?

7. what are you afraid to lose the most?
my family & my frenz

8. what do you feel like doing, right now?
dizzy... kan besh klu dapat tido kat riba cyg... hehhe.. but now terpaksa tido dengan kertas berselerak dalam bilik.. adehh...

9. if you meet someone that you love, would you confess to him/her?
i will.... always did it...
I LOVE U CYG @ MUCUK @ ABAH
I LOVE U AMIRUL QAYYUM FITRI..

10. list out 3 good points of the person who tagged you.
stay in my apartment...kire be a part of SC07 0302 members la.. hehehe
my classmate..
gilerw2.. hehehe

11. what are the requirements that you wish from your other half?
just be ourself..

12. What is your ambition?
ambition?? huhuhuhu.. byk woo.. tapi nak bukak bisnes pon adew.. hehehe

13. what is the thing that will make you think he/she is bad?
hurmmm.. mara tuh pada2.. kne kawal mara tuh cyg.. nao emo2 slalu.. ti x comel

14. what do you think is the most important thing in your life?
be a successful person

15. if you have a choice to be rich or happy, which one would you pick ?
happy.. x banyak harta x pe.. janji idop bahagia.. kn cyg kn.. kn..

16. if you have a chance, which part of your character would you like to change?
entah la.. im happy to myself.. hahaha..

17. who is the person that you can share all your problems with?
nadatul shima fadzil ( my gepren)
amirul qayyum fitri ( my mucuk)

18.what is the one thing you love about yourself?
hurmm.. hepi wpon byk masalah.. hehehhee..

19. do you think your style actually reflects your personality?
x pernah think pon.. so x tau...

20. what does life mean to you?
life is happening... things made for u to go through.. always get ready to faced it..

Taged to...
all my fwenz.. blh x?



Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih