My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Thursday, July 30, 2009

Blogger's Gathering



tadi pi jenjalan kat blog kawan-kawan..
sekali terbaca bende ni dari Cik Aina..
(klik nama Cik Aina tu kalau nk pi ke page dia)

Hmm... dengar citer Cik Aina nak buat blogger's gathering...
wowww.. so sweet...
baby minat gak nak join... huhuh..
ye la... kenal-kenaal kat blog je..
nak jugak kenal orang nyee.....
orang kata lebih mengeratkan silaturahim...

btw.... merujuk pada soklan Cik Aina...
  • nak buat kat ne?
  • nk buat bila?
  • ape aktiviti dan len2...
hmmm... baby pon x de idea sgt......
but.... around KL la kot..
sebab senang pada mereka yang x de transportation..
n kne aktiviti..... x kn duduk je kot..
sure la teramat boring nnt kn..

so.. korang plak ape IDEA....





Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

1 luv me:

Cik aiNa said...

org pertama yg menyokong mesti la cik aina..yihaaa. smemang nyer perlukan mereka2 yg bersemangat seperti baby..caya lah

Post a Comment