My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Friday, July 10, 2009

Cinta Daku.. Untuk MU..

hahahaha.. haduiii.... kelakar laaa pulak....
kenapa??? haaa.. ni nak citer la ni...
ade kawan tanya mcm ne baby ngan cyg blh oke ekk...



hahaha.. tips???
adehh... mne de tips pasal bende2 ni..
ngeee.... tapi takat kongsi pengalaman ni blh laaa.... huhuhu..




  1. kenal pasangan masing2 - amik tau pasal diri dia.... Perempuan Ske Lelaki Ingat Nama dia siap dengan Binti skali ( dgn nama bapak dia sekali laa).. macam tuh gak dengan laki.... amik tau pe dia ske.. pe dia x ske... pe yang dia Pantang...pe yang dia carik...
  2. Belaian mesra - haaa.. ni penting... walaupon jauh.. korang kne la pandai amik ati dia dengan belaian korang (bukan 18Sx ye)... manjakan dorang.... puji-pujian ( jgn over sgt. nnt nmpk sgt x ikhlas).... jangan ingat
  3. Kawan dengan Kawan mereka - kenal kawan mereka.... get close dengan kawan mereka... ni penting untuk mengelakkan sikap jeles x masok akal (sape terasa tu.. lantak!!).. kena ingat.. kawan tuh agak penting selain awekz/balakz and family... tapi.. jangan la dok intai setiap bende pasal kawan dorang smpai pasangan terabai...
  4. Nama-nama Unik - ngeee.. ni besh.. kadang-kadang tukar la nama panggilan tuk pasangan anda dengan nama-nama yang unik. romantik, manja atau nama lucu buat teman masing.... sekali sekala tukar angin pe salahnye kn... tapi awas.. jangan sebut nama yang dia x suka !!!..
  5. Make Surprise - kadang-kadang berilah teman anda tuh sesuatu.... x kisah la ape2.. lagi elok yang buat dia ingat pada anda... memberi itu tak salah.... surprise ni memang besh.. lagi2 bende atau sesuatu yang tak dijangka... lagi2 yang dia suka... kadang2 tak perlu nak berbelanja besar... cth : nyanyi lagu kesukaan dia, tukar tempat berjumpa, dan lain2..
  6. Ingat Perkara penting - haaaa.. benda ni pompuan memang pentingkan... so guyz.. take note bout this k......
  7. pandai Kawal emosi dan keadaan - kalau kita mara kat orang lain.. jangan jadikan teman kita sebagai mangsa kita lepaskan marah or kecewa..... tak salah berkongsi cerita... namun.. cara pengawalan kita tuh kena betol...
  8. boleh berbincang - hurmm.. biasanye manusia mencari ciri pasangan yang ade sikap ini... senang.. blh berunding. minta pendapat dan lain-lain...

hurm.. ckup kot takat ni.. pala ni dh blur plak..
kalau ade lagi.. baby post kat entri lain oke..




Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

0 luv me:

Post a Comment