My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Thursday, July 16, 2009

Jawapan Untuk Kak Iema

tadi ngah jalan- jalan blog orang.....
skali ternampak soklan ni pada page kak iema @ Nurlaila..
kawan kc baby.......
so... alang-alang x de kje...
baby buat je lar.. ngee

  1. Apa sebab koranG bercinta??
  2. Apa yG membuatkan koranG rasa nak bercinta?
  3. Korang Rasa koranG leh setia?
  4. koranG bercinta untuk memain??
  5. Cinta untuk harta??
Jawapannye :
  1. bercinta..... bercinta ni macam satu perkara yang mengikat antara seorang lelaki dan perempuan... biasanye dalam bercinta ni.. ade caring, understanding, loving, manja dan dimanjai, sayang menyayangi, cinta mencintai, pendorong semangat dan len len.... jadi.. inilah antara sebab baby bercinta.
  2. well.... same answer dengan nombor 1
  3. setia is subjektif... ia perlu dari kedua belah pihak.... kalau hubungan mesra, mempercayai, memahami dan boleh berunding selain mampu membina suasana harmoni dlm hubungan.. setia tu akan datang... but.. kalau hubungan renggang, selalu gado, x memahami, x percayai, mudah terguda... ssh nk cakap.. risiko curang atau putus adalah tinggi.
  4. cinta untuk memain??? cinta monyet kaaa??? cinta memain ni sebenarnya ikut pe yang korang dah set dalam pikiran... takat nak memain je.. jadila cinta memain... kalau yang matang... mesti dorang akan set cinta untuk teman sejati..
  5. cinta untuk harta?? pe sangat la harta tu mampu beri??? takat cinta kejap aje.. huhh.. sungguh x beshhh... kalau harta tuh habes x cinta la ekk...





Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

0 luv me:

Post a Comment