My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Saturday, July 4, 2009

Angan2, Impian, Cita2

hye.... salam semuaaa...

post kali nie baby nak cerita tentang angan-angan or cita-cita baby.... baby percaya korang semua pon pernah merasa benda yang sama.... punya impian.. punya cita-cita.. punya perancangan mengenai masa depan. betol kan??? so... dalam post kali nie.. baby akan citer pasal angan-angan... cita-cita.. dan impian baby untuk masa depan... hope korang epi bila baca keyh !!

  • Cikgu


dulu baby mase tadika, memang rapat dengan cikgu... kira peljar pintar.. pelajar kesayangan laaa.. sebab cikgu ni kira rapat.. ingat lagi nama dia.. Cikgu Angeline.. hehehe.. dia memang baik... so.... kira cita ni inspirasi dari dia la.. didik budak-budak nakal macam kami.... tapi.. bila dah sekolah and dah habis sekolah.... ase macam tak sanggup aje.. hehehe..

  • Penyanyi Dangdut


baby membesar masa era dangdut... kalau tengok pics ni.... ni idola baby mase kecik2 dlu... AMELINA... penyanyi dangdut popular satu masa dlu.. hehehehe.... dlu siap majuk dengan papa gara2 x dpt beli kaset dia ( masa tuh x de cd).. pastu pasang.. tgk dia perform... waaa.. mula la try gelek2.. hahahaha.. teror gak aku ni.. hahahahha.. sekarang ni.... x de la dangdut sangat... hahah.. but gelek stil blh.. hahahaha...

  • Power Rangers


hahahaa.. ni la tebiat katun yang kne kat baby.. hahahahhaa... biasa laaa.. ala... macam korang x de simpan impian ni.. ahahhahaa... besh woo.. dpt lawan raksaksa.. hahaha... baby pon nak jadi hero... hahahahaha.. tapi hope x de la raksaksa kat bumi ni... sebab baby pon penakut sebenarnya..hahahaha.. tapi ni memang sah ideologi katun kat tv.. hehehe

  • doktor


baby ase semua orang masa tengah membesar mesti ade yang nak simpan angan-angan nak jadi doktor... sama la dengan baby.. hehehhe... sebenarnya impian ni papa yang terapkan dari kecil... papa cakap.. gaji besar.. idop senang.. nnt blh rawat dia free.. hehehe.... bila dengar banyak kali.... mesti termakan punya laaa... sama la baby pon.. he he... tapi bila masa sekolah... baby x blh pulak nak carry subjek kimia n fizik.. so.. lupakan je lah.. ehhehe

  • penyanyi


ngee.. ni pon sebab minat... minat dari kecik... nyanyi.. n nyanyi.. hhahahaha.. best woo nyanyii.. so... masa tu pulak tgk siti nurhaliza perform.. perghh.. makin menjadi-jadi semangat dalam diri ni... ade jugak ikut pertandingan nyanyian... hehehe.. mula-mula dlu segan la jugak.. la ni.. x payah.. berani dah.. hahaha... sebab dah belajar macam mana nak control nerves tu.. ngee thanx to mum... sbb dari dia la bende2 ni menjadi kenyataan.. kenapa? sbb baby stat tonjolkan diri dari persembahan hari keluarga ofis mama... from situ step-by-step menyanyi..

  • model


hahhahaah... perasan kan aku ni.. hahaha.. x cukup tinggi tapi perasan nak jadi model. hahahahaa.... tapi siyesly.. baby pernah la jugak tolong kawan yang buat photoshoot.. ngeee.. so.. dari situ stat minat... tapi as parttime blh laa.. klu fulltime.. mau papa bising.. hahhahhaa.. ni sumer datang dari perangai baby yang giler camera n posing... woww.. tu yang kwn cakap baby ni fotogenit and fotogedik.. ye ke? entah.. im not expert in this.. huhu

  • fashion designer


ngee.. bende ni datang sebab baby minat berfashion... tapi x de la baby ikut trend sangat.. heheh.. just main mix and match... but... baby ske nampak cantik.. so.. ni la datangnye minat nak jadi fashion designer... huhuh...

  • Make-up artis


i love make up.... hahahhaa.. tapi kenkadang tuh x rajin gak pakai... tapi baby memang ske make up... selalu kalau ade function.... mesti make up.. hahaha.. sebab baby ske pada kecantikan.. bukan bererti baby nak cantik sebab untuk dipuji... tapi... baby akan puas bila nampak cantik.. sesuai dengan majlis... ngeeee..

  • pengantin


huhuhu.. sumer dah pikir.. ni la antara yang last-last nye.. huhuhu.. nak kahwin.... hahahaha.. saya nak kahwin !!!.. nak jadi pengantin... pakai baju lawa-lawa.... make up lawa-lawa... berdiri disampaing dengan suami terchenta.. wowww.. my fav.. hahaahaa.. bila laaa bnde ni akan termakbul.. hak hak hak.. gatai naaaa.. huhu...

  • jadi ibu


hurmmm.. lastly.. hope sangat2 baby mampu jadi ibu kepada anak-anak suami baby nanti... baby memang ske kan budak2.. hope sangat2 kn.... ngeeee.... dah kahwin... ada anak-anak yang comel... so, sempurna idop.. ngeeeee...



Flower Dividers

Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

2 luv me:

ichiban | いちばん said...

wow byk tul impian.. kalau i punya lagi byk kot.. hahahaha.. tamak skit.. =P btw all the best

Baby said...

hahaha... tu campur masa kecik2 dlu skali...bila dh campur-campur.. jadi lar banyak.. kn.. kn??
hahahahha..

u too all the best

Post a Comment