My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Saturday, February 7, 2009

I am The Princess Hours



PRINCESS HOURS..

hmm.. pada yang minat tengok citer korea nie... mesti korunk tidak ketinggalan menderngar citer Princess Hours.. atau pon Goong yang bermaksud Istana dalam bahasa korea. .. walaupon dh season citer nie ditayangkan.... baby masih lagi tak jemu2 menonton citer ni.. kalau tak silap baby dh banyak kali ulangan kat tv tuh... apa2 pon.. citer nie memang best.... dari seorang rakyat jelata... tbe2 berkahwin dengan seorang putera mahkota kerana wasiat datuknya...



pelakon diorang pon sumer comeyl2 dan kacak2 belaka... gaya yang bersahaja.. dengan bakat yang ade menambahkan keceriaan dlm jalan citer nie... siyes memang baby minat citer nie... minat pelakon dia.. minat jalan cerita dia... kalau baby... hmm 5 Bintang kot baby bagi.. hahaha.. mmg la. citer best...

tp.. sebenanrnya baby bkn nk citer psl citer nie... tp baby nk citer pasal diri baby... yang sekaran nie nampak macam lebih kurang dengan citer nie... am i the next princess??? hahahha.. lawak jer... bagi baby... biarlah jodoh dengan org biasa.. baby x biasa hidup dalam protokol.. huhuhu.. banyak pantang kalau idup di dalam kerabat nie.... kalau nk tau.. pi la tnye kerabat2 tuh... tp depends jugak mcm mne dorunk adjust life dorunk kn??



just... baby ibaratkan baby sebagai heroin dalam citer nie... wahahhaa.. nk heroin ajer.. ( ske ati aku la.. blog aku) baby just harap org yang baby syg tuh.. akan berubah seperti putera mahkota di penghujung cerita... bukan maksud baby dia ade awek lain.. ( x baik korunk pikir bkn2)... dia x tau yang baby suka dia.. hahaha.. baby kn seorang yang pemalu.. xkn nk bgtau beb.. aduhaiii.... lagi malu.. silap2 bila dia dh tau sok.. baby yang ilang.. hahahaa... baby x kesah dia rapat dengan perempuan lain... n siyesly baby sayang sgt kat dia... sape??? biarlah rahsia k....

hmmm... biarlah dia tau... n biar dia amik masa dia sendri untuk terima baby... just baby harap hubungan kitorang yang sedia ada takkan terjejas... hmm... mcm mne baby blh ter"jatuh hati" kat dia??? hmm.. entah la.. bagi baby.. umo bukan sandaran.. umur cuma nombor yang membezakan usia... tp ape ade pada perbezaan umur?? cuma nombor kn? memang dia lagi tua dari baby... huhuhu.. (aku lebih suka org yang tua dr aku...x tau la pasal) hahaha.. bagi baby.. dia matang ( umo dia tua..byk pengalaman idop yg memetangkn diri).. dia caring ( korunk x tau mcm mne dia bsing bila baby sakit)... dia memahami ( as pemudi yang sedang nak naik.. aku mmg nakal... hahaha)... dia syg baby ( as ape... lupa lak nak tnye dia)... dia senang masok gang ( coz pala dia giler2... senang nk borak mcm2)...



macam mana baby tau baby syg dia.??? hmmm.. entah la.. mula2 kenal tuh biasa jer.. dh lme2 cam ase lain lak..hahahaha x tau ler pesal.. pelik pon ade.. bila baby nak kuar.. biasa baby cakap ngan dia.. x de la mintak izin, just bagitahu.. then, kalau dia sakit.. baby akan cepat2 isaukan dia.. mula la gatal mulut nie bebel macam2... then... kalau boleh nk ari2 dengan dia... slalu contact dia.. then, baby nk dekat ngan dia.. meanings.. bila dia ade problem, i wanna be his listener.. dia ade citer best, im the one who congrat him... bila dia sad, i wanna destroy his sadness n cheer him up... apa2 je... sumer baby nk buat ngan dia.. haaa..dh jgn nk pikir bkn2..



entah la.. baby sebenarnya tak pasti adakah dia orang yang baby cari selama ini?? adakah dia lelaki yang diciptakan untuk baby??? adakah dia lelaki yang akan menemani idop baby nanti??? semua soklan tuh belum terjawab... sbb x de jawapan... hahahhahaha.. nanti lah.. kalau ade jodoh dengan dia.. insyaallah baby ajak korunk ekk... kalau bukan dengan dia.. pon baby ajak nnt key.. tp bkn sekarang.. just wait n see ok !. apa pon.. sebagai seorang perempuan.. baby sentiasa menginginkan keluarga yang bahagia.. doa2 la dia memang org yang terbaik untuk baby.. aminn..



last words !!!.. I LOVE U HONEY, DEAR, Sweetheart, LOve, Hubby, Baby, ..... n bla3.. (sumer nama2 jiwang jer.. hahahah) i ikhlas sayangkan u...

0 luv me:

Post a Comment