My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Saturday, February 7, 2009

aduhai... baby dpt msg from abg sezer...... dia baca blog baby.. n keep asking about Mr. S... entah la kenapa bnde tuh attract dia sesangat.... hmm... layankan ajer ekkk... hehehhe.. aduhai sayangku sezerrr...... org dh bg jawapan pon gatal suruh letak post jugakkk...... kijam sungguh kamu ituhh.... adehh..



hmmm... buat abg sezer..... dis post speacially for u.... tengok.. bby nie baik tau... rajin gak nak buat post baru walaupon blur giler saat ini... x tau nak tulis ape.. lagipon baby x tidow lagi... hahhaa... pasal tido tuh citer nnt ekk.. kang abg sez bising lak dia baca bnde merepek kat atas nie.... (to sezer : jgn mara... gelak je ekk.. huhuhu)

MR. "S"

hahahaha...(gelakkn sezer)... org dh bagitau jawapan pon dia nk deny2 pulak.. hamik la next clue ni.... hmmm.. dr post2 yg lepas.... baby dh bgtau psl Mr. S ni kn... nama nickname dia... (namo bgtau nama panjang.. kang kantoi cepat je ngan korang... biar korang main teka teki dulu ekk)..

S _ _ _ ( nickname je... bkn nama sebenar)

hmmm.. clue lagi.... ape ekk... pikio kejap ekk.. ( jalan sana.. jalan sini... ym kejap.. adehh.. pening pala nak korek clue lagi...... ).. hmmm... ok2.. dapat da...

  • Mr. S ni manusia... bukan robot...( pandang si amierah sengal)... cinta ngan robot mana best.. robot x de feeling... huhuhuhu... shuke kat manusia la best.. dia tau mcm ne emosi kita... perwatakan kita.. x macam robot ( pandang amierah sengal lagik)...
  • dia nie lelaki... hahaha.. memang ler lelaki... ngok lak aku nie.. takkan nak suka kat pompuan kot... adehh.. korunk jangan pikir bukan2 la.... aku straight... masih mahukan lelaki walaupon hatiku sering dilukai lelaki.... hmmm...
  • Mr. S ni pulak.. tua dr baby..... haahaha.. x de la tua sgt... tp tua la dari baby.. kire2 pangkat abg ler.... walau ape pon.. nick name dia tetap banyak ngan baby.. i dunno i love to call him wif lots of names... hahahaha...
  • caring....... sebab dia caring pasal aku la aku shayang dia... aku tak nafikan aku ni memang nakal sesangat... dia pon x ley nk cakap ape kalau aku dh buat perangai degil... hahaha.. but he have his own style nak larang aku...
  • dia nie ade 2 beradik... 2 je.. x banyak... dia n sorg lagi... x macam aku... adik berderet2... hehehe... x pe2... nnt u tolong tgkkn adik2 i skali ek... jd macam adik u ek.. ( blushing)
  • hmmm.. kitorang x pernah jumpa.... biasa ym je... dia jauh... jauh la gak dari aku.. tp macam tagline TV9 " Dekat dihatiku....." ceeewaaaahh.. dtg dh jiwang akue.. adeh2.. hahaha.. no komen ( pandang sezer pastu gelak kuat2 )
  • aku suka citer ngan dia... selalu sgt aku kaco dia.. hahaha. dia ckp dia x de dpn pc pon aku kaco gak.. pedulik ape aku.. hahahaha.. pastu aku senang bercerita ngan dia.. coz.... aku ase dia pendengar yang baik.. n jujur kalau mintak pendapat...
abg sezer... cukup ekk??? penat la nk pikir panjang2.. idea x de... otak blur.... ecok2 la sambung ekk... nnt kita main teka teki lagi ekk.. hahahaha.. dun mara hun... ngeee..

2 luv me:

amirah said...

waahh....asl tetibe aku dilibatkan nih??
men jeling2 lak..cocok mate kang..

Baby said...

hahahaha... suka aku ler nk libakan shapew... wahahaha...

Post a Comment