My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Friday, February 6, 2009

Me + Love + Frenz.??

hmmm... ape la yang dh jadi ngan aku nie... pening.. pening... aduhh.. malas nk pikir.. macam2 masalah... buat pala aku ribut ajee.. adehhh... sakit kepalaku... kenkadang ase cam nk mampos pon ade (pndang kiri knn- tkut kne piat tinger)... tp... masalah byk2 ni mmg kdg2 buat aku fed up nk teruskn idop.. adehhhh...

~@]--- LOVE ---[@~

hmmmmm love..... cinta... hmm.. bnde nie paling menyesakkan idop aku... mne tak nyee.. bnde nie yang paling selalu datang dlm idop akue.... hmmm... ye lar aku x de la ckp aku nie cantik sgt... tp kategori org suka tuh ade.. wakakka.. sempat lagi aku perasan... wakakakakkaak.. hmmm.. ade je mamat yang kejar akue... biasanya bila aku single.. x de pulak yg nak.. bila aku ade pakwe nie baru la ader org kejar2...ngex betoll...

hmmm.. aku sendiri tak tahu aku dh bersedia untuk ade sesuatu hubungan yang istimewa atau tak.... hmmm... aku nie bkn x mo kapel2... just x jmpe the right person...... aku nie nk kata setia... entah ler.. aku ramai kawan.. laki pmpn sumer ade.. aku yakin aku akan setia pade The Right Person.... yang memang dia ciptakan untuk aku.... dats for sure...

sekarang nie aku perasan diri aku tertarik pada lelaki.... tp entah ler.. x tau pulak kalau dia tuh betul ke the right one for me.. doakan aku ekk... hehehehe.. korang nak tau sape KE??? kalau namo gitau boleh??? okla... kalau korunk nk tau sgt... nih dia... tp takat clue je ekkk... hehhe.. kira orite gak kn... S _ _ _ . dahh.. kire ok la tuh kn.. pada yang empunya nama tuh kan... u better know that ade sorang puteri comeyl yang menyayangi anda... wakakaka... adehh.. dh2.. namo kecoh2 ekk.. diam2 sudaaa.. okkk..

~@]--- KAWAN ---[@~

haaaa.. ni satu lagi... memang ler tak dinafikan aku mmg ramai kawan.. tp takat kawan gelak jer yang ramai... kawan menangis aku x ramai.... siyesly aku ckp.. mmg x ramai.. kawan menangis akuu yang paling rapat ngan aku ialah gang mse sko0l dulu.... n cma... then... ade gak kawan2 yang baru nk rapat... x kesah la pasal bnde tuh.. pada semua kwn2 tuh.. thanx ekk.. aku mmg syg korunk sgt2.... muuaaahhhhhxxxx..

just kadang2 aku ase ade org just cuba menggunakan aku je.... hmm.. aku x mo la sebut nama... just aku kechiwa ngan sikap dia.. so selfish..... selama nie aku diam... ingtkn dia sedar... but rupanya dia x sdr2 gak... siap gunakan kwn aku lak tuh... omg... betapa mulia nya diriku utk kutuk dia... sedih wei.. kwn aku buat mcm ni.. dia x tau malu.. aku yang malu... tp kn.. kalau dia kne... pandai pon nk tunjuk protes.... tp.. dia x sdr pe dia buat kat org...hmmm...


2 luv me:

baSIkaL_iDamaN said...

haaaaa..
aku tau sape kawan ko 2..
hahahaa..
nak aku kecoh x??
wuakakakakkakaa

Baby said...

hahahaha.. diam2 je la yang oii..
buat pe kecoh2...
kang jatuh maruah dia..
kalau dia baca bior la dia sedar..
agak2 aku x thn sabar nnt.. aku ckp dpn2..

Post a Comment