My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Thursday, April 29, 2010

Tolak.. Tolak.. TOlak..

assalamualaikum...
minggu dpn dah nak balik KL....
x sabar....
huhuhu.. x kan nak duduk hostel sorang2 kan..
so.. memang x sabau sgt2...
huhuhu

tapi.. fostoshoot baby kne cancel la..
sbb clash time table..
nak buek gimano....
baby baru nak balik KL mse date fotoshoot tu..
so... memang x dapek arrhhh
x sengaja okeiii....
salahkan papa sebab dia nak mai amik lambat..
huhuhuhu...

satu lagi bende kena cancel...
ni semua sebab my p.a, nad balik kampung..
adoiyai... mne la aku taw jalan kat wangsa maju tu..
feninnnn feninnn...
hurm.. dh dia x de...
ajak la abang plak temankan..
sekali dia malas n katanya ade kerja..
ishhh.. dekot masa betol...
so... no choice..
kne la cancel kn.. dr sesat barat...

satu lagi..
abang baby x bagi jadi model plak..
haih.. bru ase nak melencong kejappppp..
ingt nak pasang satu lagi laluan fokus..
tapi.. abg dh jadi jaga plak kat situ...
perghhh... geram.. geram...
tp x pe laaa..
dh dia x bg..
terima je laaaa..






Jika anda berminat mengenai entri ini..

Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

0 luv me:

Post a Comment