My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Wednesday, December 9, 2009

Saya Bukan Perampas!!!!

huh... geram gak laaaa...
nak kata pemes mcm artis tu tak lerr..
takat ramai kawan aje..
tapi.. x sangka lak ade efek dia..
wahhahahaaha...
terasa pemes kejap...

gini al citer nye..
baby ni memang la terkenal dgn muka tak malu..
suka mengusik... n peramah..
sebab tu mungkin ramai yang suka nak berkawan...
baby lak jenis x kisah kawan tu laki ke pmpn kew..
status dia ape... duda ke.. bujang ke. laki org ke..
minik org ke.. mak org.. nenek org..
semua balun aje.. janji mereka ikhlas nak berkawan..

mcm biasalah....
idup ni x kan ceria tanpa gurau senda..
usik mengusik.. dan bahan membahan....
tak sangka la plak.. minik dia tersalah sangka..
maaf ya kak.... saya tak bersalah...
saya bukan nak rampas suami kakak...
saya cuma berkawan..
dan hanya berkawan....

tolong laaaaaa....
janganlah korang.. korang... dan korang...
kaitkan baby dengan masalah rumah tangga korang...
awek main serang2.... isteri jadi inspektor polis...
naseb baik bukan reporter..
klu reporter... haruuuuu jeww...

jangan libatkan nama saya dengan hal peribadi anda..
mintak tolong ye...
bukan ape... takat nak citer masalah x de problem.
tapi... dok citer.. korang gado sbb baby tuh mendek nye..
xkan la berkawan pon salah...
x de nye nak buat bnde lain...

so.. kepada isteri2 org... awek2 org....
jagalah pasangan anda...
saya sndri tak terjaga cyg sy..
lagi nak jaga bf or suami awk... x payah laaaaa....
cukup k.....




Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih


0 luv me:

Post a Comment