My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Wednesday, December 23, 2009

Akak Sayang Adik



post kali nie.. korang nak kata baby beremo ke..
nak kata jiwang karat ke...
ape ke... ske ti korang la..
bukan selalu baby nak ber emo-emo kat blog..
huhuhu.. bukan selalu kew?? hak hak hak
tapi... ni mcm luahan ati seorang akak pada adik dia..



Nur Nadia Nabilah..
walaupon ko bukan adik kandung akak.....
tapi... akak sayang ko mcm adik kandung akak sendiri..
tak pernah nak dianak tirikan..
di pinggirkan.. or ape2 je..

mungkin bermula persahabatan kita tak dirancang..
ade gaduh.. ade berkecil ati..
namun.. itu yang buat kita rapat....



akak mintak maaf...
klu selama kita berkenalan n rapat ni akak ade terkasar dengan ko.. ade singgung perasaan ko.. ade buat ko sakit ati.. ade buat ko sedih.. ade buat ko marah...
or ape2 je rase yang tak best....
mungkin kadangkala nad rimas dengan akak...
mungkin kadang kala nad geram dengan akak..
akak mintak maaf...
akak mungkin tak perasan...

akak sayang nad sangat2..
akak taw nad x de akak...
dan nad lebih rapat dengan akak lebih dari nad dgn adik beradik nad yang lain..
bahkan.. citer citer bawah selimut.. bawah katil.. celah pintu... dlm sarung bantal pon kita kongsi bersama...
citer lawak.. citer sedih.. citer marah.. semua kita kongsi...
dengan nad.. akak x pernah malu nak bercerita.. nak berkongsi..
hope... nad pon sama..
ill try to be as open minded as i can to hear all about ur story.. ur problem..



akak selalu gelak bila kita keluar berdua...
kadang2 kita jumpa kawan akak.. kdg2 kita jumpa kawan nad..
bila tanya... "sape ni"....
nad akak cakap.... " my akak"
akak akak cakap... " my adik"
semua orang mesti x percaya... n mesti cakap nad tu akak.. n akak ni adik nad..
hahahaa...

nad taw tak...
akak sedih bila tengok nad menangis...
akak marah bila tahu hati nad terluka dan dilukai..
ingat lagi mase nasze n zairy buat nad dlu...
akak sampai ikut campur....
sama-sama maki lelaki-lekai durjana tuh...
nad ingat masa akak ckp akak x suka K.N.
akak sampai suruh nad tinggalkan dia..
sebab... akak x cukup kuat.. tengok nad kne maki dengan dia.
tengok nad asyik sedih n tension bergaduh dengan dia
ko tanyalah pada semua orang..
mana ada kakak nak tengok adik dia sakit....



i just u to remember this...
bila nad mara.... kak pon marah..
bila nad sedih.. akak pon sedih...
bila nad menangis.... akak sebak..
bila nad gembira... akak gembira..
bila nad berjaya.... akak gembira..
ape2 aje yang terlibat dengan nad....
pastu akan ikut terlibat sama.....

akak sayang nad..............






Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih


2 luv me:

DaHLia said...

wahh sygnya dia... satu entry fully about ur sis...bagus2...

wann said...

itulah kasih sayang antara akak dan adiknye..sape yg x sayang adiknye?? maybe ngan adik kandung sendiri,kita malu.kan? walaupun ngan adik angkat.hubungan tu da macam adik kandung.kite x rasa malu.betol x? wann pon ade adik angkat..akak angkat..abg angkat..iibu angkat..berbeza cara kita dapat kasih syg tu..ape2 pon..kita jagalah hubungan yg terjalin.jgn musnah dek masalah2 kecik.pada wann, ni 1st wann comment blog B ni.hope xde ape2 yg leh mengguris hati B..tq..adios :)

Post a Comment