My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Saturday, November 27, 2010

。◕‿◕。 My Wishlist 2010 。◕‿◕。

dek kerana my besday dah nak dekat..
26 Nov nnt
so.. ni kira wishlist aku la kan...
tuk besday aku tahun ni..


DSLR..
ni.. mebi ketok papa kot..
sebab next sem nak guna tuk subjek foto...
dpt yg biasa2 pon blh la..
jnji ikut piawaian yg sesuai tuk klas...


CUPCAKE
since aku memang hantu cupcake...
kalau boleh nak makan sebanyak mungkin pada birthday aku..
hahhahaha...
walaupon dia kecik n manis.
tapi.... ia sangat sedap.


NOVEL
aku ni ske membaca..
tapi... baca buku bkn main malas...
hahahhahaa.....
so.. novel ni tuk rangsang minda n emosi..
juga sesuai tuk masa masa lapang
tapi kan... aku cuma baca novel remaja melayu sahaja.. heee


BLACKBERRY
skrg semua org menggilai Blackberry..
sooo... nak jugak la satu...
heeee...


TEDDY BEAR..
skrg ni tengah menggiler teddy bear..
hahaha.. besh pelukk awww..
lagipon nampak jugak ler kenangannye kan..


BIRTHDAY CAKE
orang kata.. x lengkap besday kalau x de cake..
so.. nak jugak ade cake....
pastu makan ramai ramai...
mestiiii best kan..

p/s: x sabar nak tungggu besday..





Jika anda berminat mengenai entri ini..

Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

。◕‿◕。 BabyNurul Ain 。◕‿◕。

2 luv me:

Kee_riN said...

bestnya wishlist... hm nak gak yg kamera ngan phone tu, hehehe

Baby said...

keerin: wish list je.. lom tentu dapat... huhu

Post a Comment