My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Wednesday, November 17, 2010

。◕‿◕。 Aku Keliru 。◕‿◕。

akhir2 ni..
aku keliru skit dgn ex boifren aku ni..
hmm... aku panggil dia hubby..
or nama dia zakwan..



hmmm.. aku x nafikan aku sennag berkawan dgn dia..
sbb.. dia ni sabar gak layan kerenah aku an
tapi.. once x de jodoh.. aku redha je la..
nak meraung lebey pon tuk ape..
bkn dapat ape pon..

hmm.. aku keliru...
dia kata dia dh ade awek..
*aku x jeles aww*
so.. aku ckp la.. pas ni x ley la nk kco2 dia dh
then... dia nak jugak..
alasan dia : kita kan kawan....

hmmm..
pastu.. aku cakap la..
pas ni dah x ley nak panggil hubby- honey lagi dah..
nnt awek dia mara..
dia xmo...
dia still lagi nak panggil hubby honey
aku lak tkut kne serang...
kdg2 tukar gak panggil nama dia..
tp.. dah biasa panggil dia hubby laaa...
tergeliat gak lidah ni nak panggil nama.. huu


dah tu..
kadang2 dia ni buat pangai romantik dia lak..
caring x menentu...
manja x pasal2...
huuu.. entah lerrr..

aku keliru..
xtaw nak wat pe da..
itu... ini.. aku pikir...

p/s: saya suka berkawan... x kesah la ex saya pon sy kawan gak




Jika anda berminat mengenai entri ini..

Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih


。◕‿◕。 BabyNurul Ain 。◕‿◕。

2 luv me:

princeduyong said...

ajal maut jodoh pertemuan semua di tangan tuhan...kita hanya merancang...try la sambung balik...mana tahu kot2 bejaya...

Baby said...

princeduyong:
xmo la.. dia dh ade awek.. x elok kco kebahagiaan org lain

Post a Comment