My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Thursday, May 20, 2010

Konsert Buat Seri Bayu



Seri bayu...
penggiat seni tanah air..
komposer n penulis lirik..
bekas wartawan hiburan..
pernah berkahwin dengan Erema...

oke.. tu la skit intro n info psl seri bayu..
mulanya baby sndri akui baby memang x kenal seri bayu ni..
tbe2 je dia jadi top bila erema kahwin dgn dia..
katanya.. dia ni bertanggungjawab menaikkan erema..
lepas kahwin.. diam aje dorang berdua ni..
tetiba meletup lagi kesah nak cerai...
oke.. tu dh masok kes peribadi tu...

baru2 ni.. karyawan buat press conferense dgn media..
haaaa... pasal ape tu....
pasal KONSERT GEGAR AMAL SERI BAYU.
untuk mencari dana bagi membantu Seri Bayu..
seperti yang kita sedia maklum...
Seri Bayu menghidap penyakit saraf dan lumpuh seluruh badan..
kesihatan pula semakin hari semakin merosot..
jadi.. dengan konsert ini... harap dapat mendapat sedikit dana untuk membantu Seri Bayu..

Konsert ini akan berlangsung pada 30 Mei 2010 di Dataran Astaka, Tg. Karang pada pukul 8.45 malam.
Turut menampilkan barisan para artis dangdut yang akan membuat persembahan pada malam tersebut ialah Sheeda, Ewan, Zaleha Hamid, Herman Tino, Salwa Abd Rahman dan artis-artis yang lain.
Konsert tersebut akan diacarakan oleh Pian Cecupak.
Antara artis-artis yang turut serta ialah Tushee, Sara, Siti Fairuz, Hashima, Bella (K. The Girl), Bienda, Sawiah, Halil Chik, Haris Abdul, Dior, Amir (Raja Lawak), Oney (May), Jojo, Mas Omar
..
haaa.. tu dia...
nama dah naik....
ramai artis gituuu...


sebagai seorang kenalan seri bayu..
eh.. baby pon kawan dgn seri bayu tawww.. jgn main2..
baby berdoa semoga konsert ini berjalan lancar.
pic terbaru dia pon nampak dia makin kurus...
dan semoga Seri Bayu cepat sembuh..
amin...

Orang ramai dijemput hadir untuk bersama-sama memeriahkan konsert tersebut bagi sama-sama membantu kutipan amal ini. Bagi sesiapa yang ingin menghulurkan bantuan secara persendirian boleh salur ke akaun Seri Bayu iaitu EON Bank 0166200019007 Jamaludin Bin Sulik. Untuk sebarang maklumat lanjut, sila hubungi pejabat Karyawan 03-79552967.


p/s: teringat kata arwah nenda... tolong orang skrg.. mana tahu nanti orang pula tolong kita... balasan baik dibalas baik....





Jika anda berminat mengenai entri ini..

Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

0 luv me:

Post a Comment