My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Tuesday, May 11, 2010

Alahai Ketam

hurm... nak luahkan hati la ni... boleh x???
kalau x boleyh pon... nak jugak..
kali ni pasal kes kawan kawan plak...

kat tempat baby blaja ni...
ade la sorang kawan.....perempuan..
adalah yang rapat tuh....
hurm...kita.. bila dah rapat.. biasalahhh...
mcm adik beradik la kan..
yelah.. mak ayah jauh.....
so.. dgn kwn2 ni la kita nak happy..

biasa kalau dia sakit... baby jaga...
kenkadang kalau teruk... baby bawak pi klinik or poliklinik..
kdg2 baby yang carikan dia ubat..
kadang2 baby tolong temankan dia pegi beli ubat kat farmasi..
tapi... bila baby sakit... bila baby kne gastrik or migrain..
dia buat dono jew.... pastu memekak.. membebel x tentu hala...
wat the heck !!!.. ko x tau pape psl aku.. jgn buat mcm kau tau semua psl aku..
ko dh x tolong haku sudaaaaaaaaaaa... tapi jgn tmbh pening kepala aku...

pasal boifen n gepren....
biasalah... bila dah muda remaja....
masing2 mula terasa ingin dicintai.. menyayangi.. n lain2...
bila dia susah or gado dgn bf dia...
baby pon layan la citer dia..luahan hati dia...
dh puas baby bg nasihat.. bg pendapat..
tapi.. dia buat gitu jugakk.. degil.....
cara elok dh cakap... perumpamaan yang agak kasar pon dah..
tapi.. dia still mcm tu gak...
tapi.. bila smpai turn baby..
dia keypochi.... sebok nak tawww..
sebok nak bg ulasan dia psl hubungan org len...
tapi... dia just bg negative opinion aje....
bila ikut ape yang dia cakap...
dia buat bodo je ngan baby..
dia still dgn bf dia tu jugakk...
dia siap ugut jgn back to that guy semula..

pasal kerja2 dia tu..
x payah la nak kecoh2..
konon ko THE BEST...
konon klu x de ko, event lingkup..
hello... hello..... who are u...
still ade kelemahan ok..
contohnyeeee.... badan ko x kuat tuk handle mcm2 bnde..
look at you.... carik penyakit..
bila dah sakit... tergedik2 ajak baby pi klinik...
mana kwn2 ko yang ko syg sgt tu..
yang boleh jaga ko sgt tuh....
mana??? x de kan.....


bila kau dapat taw citer psl kwn2 lain...
ko ngamuk..... ko bising2...
ko cakap npe org takut ngan ko...
ko x sdr diri kew..
ko tu mulut longkang...
ko ske memekak..
ayat ko memang tajam....
tapi... kdg2 bnde yang ko ckp tu yang ko buat...
ko ske bangga diri...

baby ase baby dh jadi kawan yang baik..
tapi... baby dh x tahan lagi..
even nak bawak kete pon pikir byk kali..
selalunya kwn baby yang terkena tempiasnye..
ye la.. baby x de transport...
klu nak keluar tergesa2... mesti ssh2kn dia..
hope dia ni sdr laaaa...








Jika anda berminat mengenai entri ini..


Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

4 luv me:

mysara said...

ish...susah la kalu ada kawan cam tu...
dye tak hargai pe yg kte wat...

Baby said...

hurm... taw x pe mysara..
ssh bila dpt kwn mcm ni....

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sabar jelah by eyh.. kat mana2 pun akn jmpa org yg camni..

Baby said...

sue...
tgh sabar la ni..
klu x sbr...mebi jadi bnde bkn2 kot..
hahahah

Post a Comment