My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Friday, January 15, 2010

hye gang...
baby dah mula rindu dengan rumah..
dekat 3 minggu tak balik..
ade aje aktiviti dan program program yang membantutkan niat tuk balik.
itu la.. ini la.. macam macam.
rindu dengan kawan-kawan kat KL..
rindu dengan adik adik kat KL
rindu dengan abang abang kat KL
rindu dengan akak akak kat KL
rindu dekat Facebook yang boleh bukak kat umah
rindu kat YM yang boleh baby on9 24-7 kat umah
rindu kat kereta baby kat umah..
uwaaa.. serba serbi rindu..
rindu nak turun show.
rindu nak merayap naik keta.
rindu nak lepak tasik
rindu nak drive tak hengat dunia..
kenkadang dok la sebok on-call dengan Big Boss..
waaaaaa... sumer tanya bila nak on9..
sumer dok tanya bila nak balik KL..
baby ase baby dah kne HOME SICK !!!!
owh... tidak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..
normalkan kembali dirimu baby...
kne kuat !!! kuat!!! kuat!!!
tapi... baby memang tak kuat...
cepat laaaaaa ade broadband.. x sabar...




Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih


2 luv me:

PinQib said...

baby ni model ke??
sabar ye.
pg la mana2 kedai wifi klu nk sangat update

Baby said...

pinqib:

yup.. i model..
buat mse ni.. curik masa pegi cc or ke library..
tapi.. line kat sini x best la.. ade je masalah..
library lak.. fasbuk x ley bukak...

Post a Comment