My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Friday, January 8, 2010

Penat + Letih + Bosan

hurm... ari ni mood oke jer...
cuma.. penat n letih sesangat...
korang taw tak... baby x de masa langsung nak melepak..
kalau ade masa pon.. x sesuai masa..
x sesuai keadaan.. x de kawan..
n macam macam lagi halangan..
huh !! benci oke...
kalau ada kelas.. ke kelas laaa..
kalau x de kelas... hurm. melepak kat bilik aje..
ape lagi nak buat kan..... huh.. sangat bosan.
bilik lak x de internet..
kalau kerajinan melanda... ke library... or ke cyber cafe mengon9kan diri..
itu je yang termampu.. huhu..
hurm.. minggu ni.. minggu kedua tak balik..
majuk dengan papa...
baby ade sms dia cakap nak balik.. tapi...
dia buat derk jew.. buat donno..
kang main balik kang dia bising...
lagi pula x reti sangat pasal bas bas n bas kat sini..
huh.. tunggu je la dengan sabar yew..
ati baby pon ade terasa skit la dengan seseorang tu..
tak tau pe yang jadi kat sini..
tau main cakap aje...
perghhh.. geram giler..
KO TAU TAK... KAT KOLEJ KEDIAMAN AKU X DE INTERNET..
KO TAU TAK... AKU BELOM AMIK TUK CURIK BEROKBAN
huh... semak pala jew bila banyak sangat persoalan melanda..
hurm.. oke la... time to go..
nnt baby update citer citer pasal orentasi minggu lepas oke..
muuaahhxx..
sayang korang semua..
p/s: facebook kne ban kat uitm lendu, melaka.... x ley nak on9...
nak menapak ke CC.. agak lah jauh...
owh.. sabarkanlah hatiku...
x sabar nak ade berukban...





Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih


0 luv me:

Post a Comment