My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Saturday, October 31, 2009


ok fren...
nk bgtaw update tentang diri ini..
waa.. macam pemes lak aku ni.. hahaha..
ahh.. lantak la... nak gak bagitau.

TARIKH : 31 Oktober 2009 ( Sabtu)
MASA : 9.45 a.m. 
TEMPAT : CENTRAL MARKET, K.L
ACTIVITY : Photoshoot
THEME : Urban & Street Photoshoot


baby baru lagi dalam bidang ni..
so.. diberi peluang pose tema urban & street photoshoot ni memang la xkan ku lepaskan..
huhuhu.. macam best je..
best kat video sample dari internet..
perghh... x sabar lak nak mencuba...
pe pon.. esok 1st eksperien...
wish me luck..
AMIN..

ni ade sikit pics for urban & street photoshoot..
layannnnnnnnnnnnnn





lawa tak????
tu la antara contoh urban street photoshoot..
pics baby buat mcm tuh later2 oke..
coz... kejap lagi baru nak buat....





Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih


3 luv me:

faten.lunastik ;) said...

bestnye b.
mst cun.
nak jgk!
:)

Shahrul Shaharuddin said...

cool!! give the good poses during the photoshot session aite.. :)

Baby said...

faten.: ya allah.. siyessss...
memang best giler.. x pernah ase mcm ni..
pic dia pon amazing...
masih dalam kumpul pics2 lagi..
dh ada nnt baby update oke....

sharul: of coz... the hot pose also kaming up just now....

Post a Comment