My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Tuesday, October 27, 2009


opsss.. sowi sowi... ni cerita basi sikit..
tak tahu la apesal citer ni macam susah nak pose.. 
line tenet ni ade masalah sikit....
nak on9 pun payahhhh.. 
dan baby bukan jenis yang penyabar pulak..
so.. bila fed up.. mula la buat bende lain...

kisah ni pada hari sabtu, 24 October 2009

ni la dia Hadi Hassan.. masih kacak lagi
ops... pomot lagi... haha.. dun mara kak jasmine.

siangnya Abg Hadi Hassan ade buat open house.
mungkin ramai yang tertanya kenapa ade open house sedangkan raya dah habis.
jawapan baby... tanya la tuan rumah...
dah dia ajak.... baby pon datang la...
siyes... memang bestttttttttttt.
rugi siapa yang tak datang tu... 
makanan dia memang sedap..
ada nasi tomato, ayam goreng berempah, ketam masak lemak, ikan goreng, sayur campur, salad dan sup.
menu istimewa ada ABC & kambing panggang..
memang... sedap..
baby makan bertambah-tambah oke...

ada juga beberapa artis yang datang, macam nas adila, karen af, zehra zamberi, ani mayuni, neiyl, khai dan rosma dan lain2.
crew production betarecs pon ade jugak.
baby rasa... ni musim anak kot.. artis yang dah kahwin semua bawak anak bersama..
comeyll sangat2 baby dorang...
geng gorgeous pon ade... tapi tak nampak pulak kak lyn.. keje kot. abg baem pon outstation.
hadoiii.. ingatkan dah dekat 1 bulan lebih ni kesah malu ku dh lupa..
rupanya masih ade jugak...adeh.. sabar je la kne bahan.
bahan sebab ape?? biarlah rahsia oke... dun tanya2... tak akan dilayan.. haha
siyes.. bende tu sungguh memalukan.. tak mahu i kongsi... hahahahha

hurm... dalam banyak-banyak tu.. ade adik angkat baby..
nak tau sape???  dialah IQWAL HAFIZ

pemes kan dia... haha. kenapa kata dia pemes... sebab kalau ada artis oversea masok malaysia, confirm budak ni perform 1 stage dengan diorang. klu x dpt duet, iqwal akan nyanyi for opening stage... ade E.P dapat buat mcm tu??? x de kan.. 

macam-macam dok citer dengan dik iwal ni...
soklan wajib.. of coz program n show terbaru..
haih... byk betul kat area P.D..
dah ar tu... bukannya baby tahu sangat area tu..
x pe.. x pe... akak tunggu.. x pon nanti kita konvoi pi sana ea.. huhu..
pastu dok citer2 pasal korean.. gara2 kwn baby si ain zubaidah tu pon giler korean.
lagi2 dengar citer LEE MIN HO turun kat sungei wang ari ahad lepas..

then, iwal ade tanya soklan panasz.......
pasal abang angkat baby yang sorang ni..
Erry Putra. (pemes ke?? blh la... huhu)
hahaha.. daku yang sememangnya merajuk dengan itu olang.
dun asking why mudi lak tetiba.. wahhaha..
tapi.. mudi mudi pon.... still follow abang oke..
walau tersinggung dengannya.. i masih sokong u abang !!!!..

sekali tengok jam.. nak dekat pukul 7.
nehiiiiiii... event pukul 8 pulak...
dah lambat...  x mao la terus terjah... 
sbb mse kat open house.. i ayu oke..
pakai kebaya lagi.. x mao pegi steamboat berkebaya.. leceh nak gerakk.. 
kne balik dulu...

tapi.. ade orang macam tak bagi balik...
sempat la baby buat show sekejap sebelum balik...
show ape? artis kah aku? penyanyi kah???
semua tu bukan... bukan dan bukan..
tapi SHOW MELATAH..
ni kak lela la ni... kasi kantoi.. habis semua tahu..
OMG.. i dunno what i've done..
eh eh.. kak lela dah ada gang mencucuk pulak.. kak jasmine la tu.. sape lagi.
abesla.. pengsan.. yang mampu hanya melihat mereka gelak.. 
dah daku kepenatan merepek tak tentu hala.
tak pasal-pasal ada yang kne flying kiss...
hamekkk.. sape suruh kaco..
iwal pon sama.. sempat gak  dia amik peluang dia..

ni ade sikit gmbr masa open house.. tengok2 lah ea..





malam tu ada event lain....
besday Sarah Aziz..
gang Erry Putra Fan Club jugak..
kitorang memang rapat.
dah macam adik beradik dah kami..
baby pulak... memang ske bab plan gathering ni.
dorang pon dah paham.. once bila baby dh set sumting..
sikit ke ramai ke.. the event still go on..
x de nak tunggu yang mengada menggedik ni...

kitorang makan malam kat Flaming Steamboat Buffet.
ada la 6 dewasa 2 kanak-kanak..
tapi.. tetap meriah..
al-maklumlah.... mulut kami ni bising semuanya..
pakwe si ain terdiam kne bahan selalu.. wahahaha..
baby dengan sury.. of coz... membahan no 1.
 then ade kek besday skali.....
wowww.. i likeeeeee....

siyes... makan sampai lebam.. bak kata adik baby..
memang banyakkkkkkk..
tapi tak benti makan..
best bila makan ramai- ramai macam ni...
thanx guyz.. i love u so much....
muuaaaxxx muuaaaxx..

ni pics masa gath steamboat tuh..





p/s: thanx so much. for this happening day..
siyesly happy with that day..
iwal.... akak tunggu my karaoke yang adik owe me..
sowi sury.. x dpt nk bawak pegi open house.. u lambat sgt..
len kali ye bawak sury pegi jmpe dengan diorang.. n get ready for gelek section.




Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih


3 luv me:

. sury_lovemusic . said...

yunk`x nak lah gelek~sye pkai baju kurung nanty x beradab u know!haha

Anonymous said...

hahaha.. x beradab kew??? x pe.... i x kesahhh.. yg penting.. gaya tu ad oke !!!

DIORATIC said...

sury...
ala... x pe.. jgn takut.. feel sporting ..
dior relli appreciate to his friend n fans yang sporting n supporting.
yang penting.. have fun

Post a Comment