My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Monday, April 27, 2009

Awards from Cik Seroja


_______________________________________________

1. kecoh kn name aku sebagai pemberi award ngan link skali..
2. wat speech mcm korang kunun2 nye bru menang grammy award..
3.korang kna senarai kn 5 things ape yg best nyer aku or blog aku ni..
4. sila bg award neh kt sape yg korang nk bg..

________________________________________________

1. award ni dari cik seroja


2. time kaseh kepada CIK seroja yang sudi memberi award kepada
aku. aku sangat berasa gembira dan berbesar hati kerana mendapat pencalonan ini. terima kasih kerana undian anda.. len kali undi lagi ekk.. hiksss...

3. 5 things ape yg best nyer cik Seroja & BLOG nye



♥ cik pupu comel..;)
♥ ramai pengomen di blog dia..
♥ dia ni dak kolej aku ( lagenda college)
♥ cerita dlm blog dia banyak dlm bentuk tulisan diari..
♥ aku suka skodeng blog dia..;)



4.kawan-kawan aku
(sape pikir dia kawan aku.. pat2 amik.. sebelom aku majuk ahaksz)






Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih


0 luv me:

Post a Comment