My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Thursday, January 27, 2011

。◕‿◕。 Gambar Kontroversi (part 2) 。◕‿◕。

assalamualaikum
hye guyz..

ni sambungan dari citer entri lepas..
baby ade citer pasal ade sorang nie...
dia cemburu pasal gambar baby..
(cemburu ke??)
hurm.. nada dia mcm cemburu la kan..
sebab tu baby cakap dia cemburu

nak tengok tak gambar ape yang dia cemburu kan..
hurm... tengok puas puas oke..
tapi.. sowi.. no curik2..
haaa.. never!!





ok.. dah tengok kan..???
ape pandangan korang?
ade ke baby mcm nak KISS orang tu..??
hisshh.. takde kan???

tu la.. baby dah cakap..
baby x buat hal..
dia x mo caya..
kang buat hal nanti.. bru tawwww...
bru nanti menyesal..

mana tak nyew..
pasal gambar nie.. terus dia majuk..
tadi de la kol dia... pujuk la konon kan..
tapi.. dia dok ungkit lak pasal gmbr ni.
adeiii... masalahnyee. betol la x de pape..
x flirt langsung...

cuma pose jew...
mne la taw dia nak pose mcm ne..
sbb.. baby focus pada camera jew..
=.="

pastu.....
memuncungkan mulut + pipi nampak mcm comel..
so.. saya buat..
ala2 angelina jolie gitu...
tu pon dia dah pikir lain..

1 lagi.. xkan la baby nak KiSS dia kot..
mse nie tgk ade event..
dlm dewan yang penuh dgn org lagi..
xkan la nk buat bnde mcm tu depan orang...

1 lagi.. mmg la kne upload dlm facebook..
ni kan kenangan..
lagipon... ade gmbr dia..
mesti la dia mao...

camne nak pujuk neh???
plis la eik.. dah besar kan..
namoo eikk majuk2...
kang baby dah stat majuk.. susah plak kang..






Jika anda berminat mengenai entri ini..

Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih


。◕‿◕。 BabyNurul Ain 。◕‿◕。

2 luv me:

mysara said...

mmg..kdg2 gmbr yg xda pape mksd pn jd isu..

Baby said...

kan??? huu.. xpaham lak saya..

Post a Comment