My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Tuesday, October 19, 2010

。◕‿◕。 Final Test Yang Bebal 。◕‿◕。

hurmmm.. sebelum bercerita nie..
baby nak mintak ampun maaf dlu la..
klu ade ayat2 yang membawa ketidakpuasan hati..
or ape2 je la yang TAK BEST kat korang yang membaca

hurmmm..
firstly.. x puas hati..
coz.. lecturer decide buat final test ni last minit..
last minit bgtaw students..
so..... memang bebal sangat
dah ar x bagi tips...
bg tarikh last minit..
tarikh pulak dekat dekat..

amponn... memang baby x dpt nk stdy sgt arr..
dengan demam yang tbe2 dtg..
batuk yang sangat teruk..
tbe2 kne stay up... and study..
banyak yang x masuk dari masok...



bayangkan... jawab exam pon ley tersengguk sengguk nak tido..
padahal... malam tu dah tdo..
stdy pon x lama...
sahhhh terukk giler aku kan..
tapi tu lar keadaannye..
sangat terukkk..

baby tawakal je la nk buat camne

p/s: hope lulus subjek com 163 n com 165





Jika anda berminat mengenai entri ini..

Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih


。◕‿◕。 BabyNurul Ain 。◕‿◕。

2 luv me:

Adika said...

alolo...cian dia..demam ye......makan ubat ek...

Baby said...

xmo makan ubat

Post a Comment