My Words


Hye Guyz....

Rite Now Baby tengah study kat UiTM Melaka..
course Mass Communication Part 3.
kalau lambat update tu... jangan marah ye..



Bizi Dengan Event & Tarian
Bizi Dengan Assignment
Bizi Dengan Event UiTM
Bizi Dengan Kelas yang pack..

Saturday, March 7, 2009

Kereta

hari nie nk citer pasal kereta lak.... baby nie bkn tau sgt psl kereta... huhuhu.. x de la obses sgt psl kereta-kereta ni.. tau nama... n tau drive je... function2, spare part, servis... sumer baby mmg failed... huhuhuhu... mmg dh teruk sgt dh nie.. huhuhuhu... tp sebab bnde2 ni perlu jugak... so... nie la hasilnya... wakakaka... ecelli sje je nk tampal gmbar kereta kat sini.. huhuhu

KERETA FAMILY


Naza Ria

kereta nie kereta family.. kalau balik kampung, tak de la sampai 2-3 kereta.. almaklumlah family kira besar gak la.. 7 orang... kire 1 keta ni penuh laaa... tuh belom campur ngan adik sdara aku yang suka join skaki naik keta ni.... klu sorg dh lepas naik... abes la ade yang majuk.. so.. x mo kasi nangis... naik la 2-3 org kat keta ni.. huhuh... hmm. ckp psl keta nie.. standard je bapak aku beli.. x de buat pe pon.. ye lah jarang guna kn... aku yang ade lesen pon x berani bawak keta nie walaupon bapak aku bagi green light tuk lanyak keta ni.. ops... lanyak th bukan bagi eksiden lol.. maksudnya kasi guna... ngerti??? bg aku.. keta ni besar.. berat... so.. dr menyusakan diri baik bior bapak aku or mak aku je yang bawak... hmm adik laki aku pon berani bawak keta ni.. bior laa... kalau rosak dia ganti.. wahahahahah


Proton Wira

wira ni kereta kesayangan bapak aku.. dh lama dah beli kereta ni.. first edition nye wira.. lama pon best bawak.. aku ske bawak wira ni.... aku x tau la pe yg best.. tp x tau la pe yg best.. tp mmg best.. hmmm wira nie bapak aku mmg ade sentuh sikit-sikit la.. x de la mcm org muda.. hehehe... hmmm sentuh pon x de la mcm nk havoc sgt... wira ni wpon kereta lama... tp sedap bawak wo... ringan je bawak.. huhuhu.. tp.. yg buat sakit ati bawak kereta wira ni sebab bapak aku pasang massage machine kat seat dia.. so.. klu nk gonjang tuh ase la bnde2 mesin tuh... sakit babe... hmm massage tuh utk bapak aku.. bkn tuk aku.. biasala org tua bdn byk angin.. cepat lenguh.. so massage machine ni la tolong dia.. huhuhu..


Proton Waja

waja... kereta kesayangan mak aku... n kereta paling selalu kne rembat antara aku dengan adik aku... sebab kereta ni selalu free.. kalau mak aku ade kat umah.. free la kereta ni. huhuhu... waja ni dh pernah kne rompak pada 2008... habis barang.... huhuhu... byk gak duit keluar nk betolkan kereta ni.. hmmm.. nk buat mcm ne dh nasib...


Proton Ezora

kereta ni mpv terbaru dari proton.. baru launch... bapak aku dh tempah.. x tau la spe yang guna kereta ni.. tak tau pe perancangan bapak aku... so.. buat entah je laaa... hehee... psl kereta ni.. x tau nk ckp mcm ne.. wait and see je lar ek.. hehe

haaa.. tu keta family baby... kami orang biasa je.. x de la nk pakai mercedes or bmw.. lgpon anak ramai.. beli 1 x ckup.. uhuhuuhuhu..

notes : aku pelik betol... kereta aku dh ilang kena curi 2 kali... peugeot ( x tau nama n series) dan proton tiara.... huhh.... pelik pelik... gerammm..

1 luv me:

mc said...

sikitNyer

Post a Comment